Έρχεται το απόλυτο Star Wars video game

Δημοσίευση: 25 Ιαν. 2021, 04:16
Συντάκτης:

Η Ubisoft ανακοίνωσε πως η σουηδική εταιρεία Massive Entertainment σε συνεργασία με την LucasFilmGames φτιάχνει ένα νέο video game τοποθετημένο στον σύμπαν του Star Wars. Ακόμα δεν έχουν ανακοινωθεί περισσότερες λεπτομέρειες για το τι ακριβώς θα είναι, πότε θα είναι διαθέσιμο, σε ποιες πλατφόρμες θα είναι προσβάσιμο και τίνι τρόπω θα αφορά τον κόσμο του Star Wars. Επίσης παραμένει άγνωστο αν το παιχνίδι θα είναι με ένα παίκτη ή θα γίνεται και με περισσότερους. Πάντως πίσω από αυτό θα βρίσκεται η ομάδα του The Division.

<a href="/nea/i-seira-star-wars-ahsoka-einai-diathesimi-sto-disney-plus/68618">Η σειρά "Star Wars: Ahsoka" είναι διαθέσιμη στο Disney Plus</a>ΣΧΕΤΙΚΑΗ σειρά "Star Wars: Ahsoka" είναι διαθέσιμη στο Disney Plus

Ο CEO της Ubisoft αποκάλυψε στο Wired πως το παιχνίδι θα είναι «μια πρωτότυπη Star Wars περιπέτεια που θα είναι διαφορετική από οτιδήποτε έχει γίνει μέχρι τώρα». Μέχρι τώρα η ΕΑ ήταν πίσω από τα παιχνίδια που βασίζονταν στο Star Wars, όπως το Battlefront ή το Jedi: Fallen Order αλλά και το περσινό παιχνίδι μάχης Squadrons. Η Disney αναφέρει πως δεν θα σταματήσει η σχέση με την εταιρεία καθώς θα δημιουργήσει μελλοντικά παιχνίδια βασισμένα στο franchise.

Ο Douglas Reilly από την LucasFilm Games δήλωσε «είμαστε περήφανοι για τα παιχνίδια που έχουμε δημιουργήσει με την EA. Θα συνεχίσουμε να δουλεύουμε μαζί τους και η σχέση μας έχει γίνει ακόμα δυνατότερη. Αν και δεν έχουμε πολλές πληροφορίες να μοιραστούμε στην παρούσα φάση, έχουμε κάποια πρότζεκτ  που ετοιμάζουμε με την ταλαντούχα ομάδα της EA». Περιμένουμε για περισσότερες πληροφορίες που θα ανακοινωθούν προσεχώς.

tags: 

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

imaginary, από την Spentzos imaginary, από την Spentzos