Ένας 17χρονος YouTuber ανανεώνει τo found footage horror

Δημοσίευση: 7 Φεβ. 2023, 20:04
Συντάκτης:

Ωραίο το found footage horror όταν εμφανίστηκε για πρώτη φορά. Ανατριχιαστικό, μινιμαλιστικά φοβιστικό, εν τέλει μερακλίδικο με τις όποιες παραλλαγές του.

Για όλους και όλες εμάς τους φαν όμως, η φάση έχει αρχίζει να ξεφτίζει εδώ και αρκετά χρόνια και αραιά και που όταν εμφανίζονται μερικές εξαιρέσεις, πανηγυρίζουμε χειροκροτώντας.

Να που ένας 17χρονος ήρθε για να ανανεώσει την κατάσταση και να μείνει.

Ο Κέιν Πάρσονς έχει ένα κανάλι στο YouTube με το ψευδώνυμο Kane Pixels και 2 εκατομμύρια συνδρομητές. Και στήνει μικρού μήκους θρίλερ, το πολύ μέχρι 15-16 λεπτά.

 

Και σκίζει, με εκατομμύρια προβολές και σούπερ εγκωμιαστικά σχόλια για τον τρόπο της αφήγησής του και τα ευφάντάστα εφέ που χρησιμοποιεί.

Η σειρά με τα φιλμάκια λέγεται Backrooms και δείχνει άνθρωπους ερευνητές/επιστήμονες συνήθως με τις ίδιες στολές να εξερευνούν (και να παθαίνουν ότι τους συμβαίνει σε) άδειους χώρους.

Και έγινε τρελό trend εδώ και ένα χρόνο.

 

 

Και η Α24 που διαθέτει τον αισθητήρα και μάτια και αυτιά παντού, αποφάσισε να του δώσει το μπάτζετ που του αξίζει του παιδιού και να στήσει την πρώτη μεγάλου μήκους ταινία του, σε σενάριο Ρομπέρτο Πατίνο (Sons of anarchy, DMZ) και παραγωγή Τζέιμς Ουάν (!)…

Για να τον δούμε και σε κάτι σαφώς πιο απαιτητικό. Πάντα όμως μια νέα ματιά στο θρίλερ τρόμου είναι 100% καλοδεχούμενη.

Όλα τα ταινιάκια του, μπορείτε να τα δείτε εδώ.

 

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

BOX OFFICE

Ταινία
4ημέρο
Tanweer
9427
Tanweer
6786
Feelgood
3008
LATE NIGHT WITH THE DEVIL, από την Spentzos LATE NIGHT WITH THE DEVIL, από την Spentzos