Έκλεισε το Village Faliro

Δημοσίευση: 17 Ιουλίου 2021, 18:18
Συντάκτης:

Κάθε κινηματογραφική αίθουσα που κλείνει, είναι μια ήττα του πολιτισμού.

<a href="/nea/secret-movie-nights-me-mia-apo-tis-tainies-tis-hronias/68565">Secret Movie Nights με μια από τις ταινίες της χρονιάς</a>ΣΧΕΤΙΚΑSecret Movie Nights με μια από τις ταινίες της χρονιάς

To πολυσινεμά Village Faliro δεν λειτουργεί πλέον, μια απώλεια που μας πόνεσε ιδιαίτερα καθώς υπήρχε εκεί η μοναδική VMax αίθουσα της Αθήνας, με επιφύλαξη για την Sphera στο Mall Μαρούσι.

Πλέον έχει απομείνει άλλη μία πανελλαδικά, στο Village Mediterranean Cosmos της Θεσσαλονίκης.

Όπως πληροφορηθήκαμε από την Village, η σύμβαση της ενοικίασης του χώρου έληξε και ο ιδιοκτήτης των ακινήτων προτίμησε να τα διαθέσει για διαφορετική χρήση. Σύμφωνα με πληροφορίες, τα κτίρια αγοράστηκαν (για 30 εκατομμύρια ευρώ) από την την επενδυτική εταιρεία Brook Lane, και το πιο πιθανό είναι να γίνουν γραφεία και κάποιο ξενοδοχειακό συγκρότημα.

Ένα πλήγμα για το κοινό των νοτίων προαστείων, όπου πλέον υπάρχουν μόνο οι 4 αίθουσες των Town Cinemas στην Γλυφάδα (μιλάμε για πολυσινεμά πάντα), αλλά και για τους διανομείς, καθώς μιλάμε για αρκετές εκατοντάδες χιλιάδες εισιτήρια κάθε χρόνο που πολύ δύσκολα θα βρεθούν στην μεγάλη πλειοψηφία τους αλλού.

Στην Village πάντως έχουν κάποια πλάνα μελλοντικά προς υλοποίηση, τα οποία θα αποκαλυφθούν προσεχώς, ενώ δηλώνουν ευχαριστημένοι από τις πρώτες εβδομάδες ανοίγματος των κινηματογράφων 12μηνης λειτουργίας, με σημαντική προσέλευση του κοινού, που δείχνει εξοικιωμένο και αντιμετωπίζει με κατανόηση τα μέτρα λειτουργίας λόγω κορονοϊού.

Εμείς να ευχηθούμε σύντομα να δούμε τις μπλοκμπαστεριές μας στην Vmax οθόνη (που ήδη μας λείπει), όπου και αν επιλεχθεί να τοποθετηθεί!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

BOX OFFICE

Ταινία
4ημέρο
Tanweer
43250
Film Group
13175
Tanweer
12142
Tanweer
4254
Tanweer
2372
Baghead, από την Spentzos Baghead, από την Spentzos