Είστε έτοιμοι για John Wick escape room;

Δημοσίευση: 3 Σεπτεμβρίου 2019, 19:11
Συντάκτης:

Αρνούμαστε να πιστέψουμε πως κάποιος δεν είναι φαν των ταινιών “John Wick” και γενικότερα του Keanu Reeves. Αν σκοπεύετε να ταξιδέψετε, ετοιμάστε τις βαλίτσες σας και ξεσκονίστε το κοστούμι σας γιατί έρχεται στο Λονδίνο το John Wick escape room. Το escape room θα διαθέτει και ένα μπαρ, διαμορφωμένο σύμφωνα με το φημισμένο ξενοδοχείο δολοφόνων The Continental. Οι παίκτες θα πρέπει να ξεφύγουν από ένα θησαυροφυλάκιο πριν τους ανακαλύψουν άλλοι (ψεύτικοι) δολοφόνοι. Εμάς μας ακούγεται φοβερά κουλ αυτή η ιδέα μόνο που υπάρχουν δύο αρνητικά: (1) θα πρέπει να πάτε στο κέντρο του Λονδίνου, και (2) το escape room θα διαρκέσει μόνο μια ημέρα. Βέβαια, αν είστε από τους τυχερούς που διαμένουν στο Λονδίνο, έχετε την ευχή μας να πάτε και να περάσετε (πάρα πολύ) καλά.

<a href="/multimedia-trailer/o-mpomp-ontenkerk-tin-eide-liam-nison/63746">O Μπομπ Όντενκερκ την είδε Λίαμ Νίσον</a>ΣΧΕΤΙΚΑO Μπομπ Όντενκερκ την είδε Λίαμ Νίσον

Αν θέλατε ποτέ να βιώσετε πώς θα ήταν μια μέρα ως John Wick χωρίς να πρέπει να ανησυχείτε αν θα μείνετε ζωντανός ή όχι, τότε το John Wick escape room είναι ακριβώς στα μέτρα σας. Ορίστε και οι οδηγίες: Έχετε επικυρηχθεί excommunicado με αμοιβή 14 εκατομμυρίων δολλαρίων για όποιον σας βρεί. Βρίσκεστε σε ένα θησαυροφυλάκιο στο ξενοδοχείο Continental και διάφοροι δολοφόνοι πλησιάζουν για να σας σκοτώσουν. Ο σκοπός είναι να χρησιμοποιήσετε τις ικανότητές σας για να δραπετεύσετε από το θησαυροφυλάκιο πριν σας τελειώσει ο χρόνος. Μόλις δραπετεύσετε και δεν βρίσκεστε πλέον σε κίνδυνο θα σας δοθεί πρόσβαση στο «χλιδάτο και εμβληματικό μπαρ του Continental. Σχεδιασμένο και διακοσμημένο σύμφωνα με τα κριτήρια του ξενοδοχείου Continental, οι φαν θα βρούν εκεί αυθεντικά props (σκηνικά αντικείμενα) και κοστούμια από την ταινία. Επίσης, οι φαν θα μπορούν να δοκιμάσουν να παίξουν ένα preview του βιντεοπαιχνιδιού John Wick Hex πριν την επίσημη κυκλοφορία του».

Για αυτούς που είδαν το “John Wick: Parabellum”, θα θυμηθείτε πως στις αρχικές σκηνές ο John έχει αντίπαλο τον χρόνο, καθώς τη στιγμή που θα επικυρηχθεί ως excommunicado, η ζωή του απειλείται. Στο ίδιο ρεύμα, οι παίκτες θα αντιμετωπίζουν και αυτοί ένα ρολόι στο escape room. Δυστυχώς όμως ο Keanu Reeves δεν θα παραμονεύει στο escape room ή στο μπαρ, αν και εμείς κρατάμε μια ελπίδα καθώς ο Keanu εκτιμά και αγαπά όλους τους φαν του. Εαν ενδιαφέρεστε για το escape room πρέπει να δηλώσετε συμμετοχή, ενώ θα επικοινωνήσουν με email στην περίπτωση που επιλεχθείτε. Η ημερομηνία είναι 17 Σεπτεμβρίου και για μία ημέρα μόνο. Εαν έχετε την δυνατότητα να πάτε, τότε μην το καθυστερείτε. Εμείς θα ακούσουμε με χαρά την εμπειρία σας!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

BOX OFFICE

Ταινία
4ημέρο
Tanweer
43250
Film Group
13175
Tanweer
12142
Tanweer
4254
Tanweer
2372
Baghead, από την Spentzos Baghead, από την Spentzos