Εγκεφαλικό έπαθε ο Αλέν Ντελόν, αναρρώνει στην Ελβετία

Δημοσίευση: 9 Aug 2019, 11:41

Ο θρύλος του γαλλικού σινεμά Αλεν Ντελόν υπέστη ένα καρδιαγγειακό επεισόδιο και μια «ελαφριά» εγκεφαλική αιμορραγία πριν από κάποιες εβδομάδες, και «ξεκουράζεται» αυτή τη στιγμή σε κλινική στην Ελβετία, γνωστοποίησε χθες στο Γαλλικό Πρακτορείο ο γιος του Άντονι Ντελόν.

«Ο πατέρας μου υπέστη ένα καρδιαγγειακό επεισόδιο και μια ελαφριά εγκεφαλική αιμορραγία» σημείωσε ο γιος του 83χρονου ηθοποιού. «Χειρουργήθηκε στο (νοσοκομείο του Παρισιού) Pitié-Salpêtrière, όπου νοσηλεύτηκε για τρεις εβδομάδες στη μονάδα εντατικής θεραπείας. Όλη η οικογένεια βρισκόταν στο πλευρό του, ο αδελφός μου, η αδελφή μου και η μητέρα μου Ναταλί».

«Οι ζωτικές λειτουργίες του είναι άψογες και η κατάσταση του έχει σταθεροποιηθεί, σύμφωνα με τους γιατρούς. Έφυγε για την Ελβετία και ξεκουράζεται ήρεμα σε μια κλινική. Η αδελφή μου, που διαμένει τώρα στην Ελβετία, παρακολουθεί από κοντά την ανάρρωσή του και εμείς ενημερωνόμαστε για την καθημερινή πρόοδό του» καταλήγει ο Άντονι Ντελόν.

Στα μέσα Ιουνίου, το επαγγελματικό περιβάλλον του Αλέν Ντελόν είχε πει στο Γαλλικό Πρακτορείο ότι ο ηθοποιός εισήχθη στο Αμερικανικό νοσοκομείο στο Νεϊγί σιρ Σέν, καθώς υπέφερε από «ιλίγγους και κεφαλαλγίες προφανώς όχι σοβαρές». «Συμπτώματα που φαίνεται πως οφείλονται σε μια καρδιακή αρρυθμία από την οποία υπέφερε ο ηθοποιός» είχε εξηγήσει η ίδια πηγή. «Υποβλήθηκε μονάχα σε προληπτικές εξετάσεις και αναμένεται να πάρει πολύ σύντομα εξιτήριο» είχε προσθέσει τότε.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Damsel

Damsel

Θα το βρείτε: Netflix

Σύνοψη: Η γλυκιά κόρη ενός βασιλιά ετοιμάζεται για προξενιό με πλούσια φαμίλια για να...
15 ώρες

BOX OFFICE

Ταινία
4ημέρο
Tanweer
43250
Film Group
13175
Tanweer
12142
Tanweer
4254
Tanweer
2372
Baghead, από την Spentzos Baghead, από την Spentzos