Διαγωνισμός Φωτογραφίας: Η Ελλάδα ένα κινηματογραφικό στούντιο

Δημοσίευση: 22 Ιουνίου 2022, 18:40
Συντάκτης:

Το Εθνικό Κέντρο Οπτικοακουστικών Μέσων και Επικοινωνίας (ΕΚΟΜΕ) διοργανώνει διαγωνισμό φωτογραφίας και συνεισφοράς περιεχομένου που απευθύνεται σε ερασιτέχνες και επαγγελματίες φωτογράφους με σκοπό τη συλλογή πληροφοριακού υλικού και συγκεκριμένα τοποθεσιών από όλη την Ελλάδα, στις οποίες μπορούν να πραγματοποιηθούν κινηματογραφικά γυρίσματα. Η πράξη υλοποιείται στο πλαίσιο του Επιχειρησιακού Προγράμματος ΕΠΑνΕΚ και συγχρηματοδοτείται από το ΕΚΤ και Εθνικούς πόρους.

<a href="/nea/diagonismos-fotografias-i-ellada-ena-kinimatografiko-stoyntio/66399">Διαγωνισμός Φωτογραφίας: &quot;Η Ελλάδα ένα κινηματογραφικό στούντιο&quot;</a>ΣΧΕΤΙΚΑΔιαγωνισμός Φωτογραφίας: "Η Ελλάδα ένα κινηματογραφικό στούντιο"

Οι φωτογραφίες θα αποτυπώνουν τοποθεσίες κατάλληλες για κινηματογραφικά γυρίσματα και οι χρήστες θα τις αναρτήσουν παραχωρώντας τα δικαιώματα χρήσης στο ΕΚΟΜΕ, με σκοπό την προσέλκυση κινηματογραφικών παραγωγών στην Ελλάδα και την παράλληλη συμμετοχή τους στην διαδικασία επιλογής των καλύτερων φωτογραφιών και της διεκδίκησης των επάθλων κάθε κατηγορίας.

Ο διαγωνισμός φωτογραφίας θα διεξαχθεί σε δύο φάσεις, οι οποίες κατηγοριοποιούνται σε Εαρινό και σε Φθινοπωρινό Διαγωνισμό. Αυτή την χρονική περίοδο διεξάγεται ο Εαρινός Διαγωνισμός, στον οποίο μπορείτε να λάβετε μέρος μέχρι 18/07/2022. Για να θεωρηθεί έγκυρη η συμμετοχή σας θα πρέπει να φωτογραφίσετε και να ανεβάσετε τις φωτογραφίες στη σχετική φόρμα, από μέρη τα οποία μπορούν να λειτουργήσουν ως σημεία κινηματογράφησης και τα οποία εμπίπτουν στις κατηγορίες που αναφέρονται αναλυτικά παρακάτω.

Ο κάθε χρήστης έχει δικαίωμα να ανεβάσει μία φωτογραφία σε κάθε κατηγορία (συνολικά μέχρι δέκα, μία φωτογραφία για κάθε μία από τις δέκα κατηγορίες).

Οι κατηγορίες

Αστικό τοπίο  /  Φυσικό τοπίο  /  Σύγχρονο τοπίο  /  Στοιχεία άλλης εποχής  /  Συνδυασμός παλιού-νέου  /  Χώροι ιστορικού ενδιαφέροντος  /  Μουντό - μελαγχολικό τοπίο  /  Δρόμοι  /  Θέα  /  Βιομηχανικό τοπίο

Μετά τη λήξη κάθε περιόδου θα εκλεχθούν από κάθε κατηγορία οι 3 καλύτερες φωτογραφίες, οι φωτογράφοι των οποίων θα αποκτήσουν τα παρακάτω χρηματικά έπαθλα: 1.500  /  1.000  /  500 ευρώ.

Για να διαβάσετε αναλυτικά τους όρους του διαγωνισμού, μπορείτε να ανατρέξετε εδώ

Ακολουθήστε το Move It στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα του σινεμά!
tags: 

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

BOX OFFICE

Ταινία
4ημέρο