ΣΕΙΡΕΣ

"The boys": Αυτή είναι η τηλεοπτική σειρά του Σεθ Ρόγκεν

Δημοσίευση: 29 Σεπτεμβρίου 2018, 16:27
Συντάκτης:

Μπορεί να μην έχουμε ακόμα αρκετές λεπτομέρειες για την επερχόμενη σειρά των Σεθ Ρόγκεν και Έβαν Γκόλντεμπεργκ, όμως τα στούντιο της Amazon έδωσαν μία πρώτη γεύση στο κοινό με την κυκλοφορία της αφίσας στην οποία και βλέπουμε τους πρωταγωνιστές να αναβιώνουν το εξώφυλλο του γνωστού comic book.

<a href="/nea/boys-season-3-trelo-roller-coaster/66618">"The Boys" season 3: Τρελό roller coaster</a>ΣΧΕΤΙΚΑ"The Boys" season 3: Τρελό roller coaster

Με τίτλο “The Boys” η σειρά θα διασκευάσει την αρχική υπόθεση του ομώνυμου βιβλίου και στις θέσεις των πρωταγωνιστών αναμένουμε να δούμε τους: Καρλ Ούρμπαν στον ρόλο του “Billy Butcher”, τον Τζακ Κουέιντ (Hunger Games) ως "Wee" Hughie Campbell, μαζί τους θα δούμε και την Ελίζαμπεθ Σου, με την Τζένιφερ Εσπόζιτο.

Αναφορικά με την ιστορία του “The Boys” να πούμε πως διαδραματίζεται σε έναν κόσμο όπου οι υπερήρωες αποδέχονται την σκοτεινή πλευρά της δόξας τους και επικεντρώνεται σε μία ομάδα τιμωρών, γνωστοί και ως “The Boys”, οι οποίοι έχουν σαν στόχο να καταρρίψουν διαφθαρμένους υπερήρωες με άγριους καβγάδες και μία γενική επιθυμία για βρώμικα παιχνίδια.

Ο χαρακτήρας του Έρμπαν χαρακτηρίζεται ως: «μυστήριος και άγριος με ένα προσωπικό αλλά διακριτικό πρόγραμμα. Προσεγγίζει τον χαρακτήρα του Κουαïντ παριστάνοντας έναν μυστηριώδη εργαζόμενο της κυβέρνησης. Ο Έρμπαν εκμεταλλεύεται την οργή του Κουαïντ για τον θάνατο της κοπέλας του Ρόμπιν από τα φονικά χέρια ενός υπερήρωα, και τον στρατολογεί υπέρ του ώστε να καταστρέψουν το σύστημά τους».

Στο πρακτικό κομμάτι, οι δημιουργοί του βιβλίου, Garth Ennis και Darick Robertson, είναι στην συμπαραγωγή ενώ ο δημιουργός του “Supernatural”  Eric Kripke θα έχει τον λόγο του showrunner. Αν κρίνουμε τώρα από παλαιότερες συνεργασίες του Ρόγκεν και του Γκόλντμπεργκ, όπως είναι τα “Superbad”, “Sausage Party”, “Preacher”, το αποτέλεσμα θα είναι κάτι παραπάνω από ικανοποιητικό.

Update 6/10/18: Πρώτο έξυπνο teaser και στο καστ προστέθηκε ο Σάιμον Πεγκ. Ομορφαίνει η φάση. Aναμένεται το καλοκαίρι του 2019.

Update 16/6/19: Άψογο επίσημο τρέιλερ, τέρμα χαβαλέ και τίγκα ακατάλληλο. Στο Amazon Prime στις 26 Ιουλίου.

Update 23/7/19: Τελικό τρέιλερ. Καλό, καλό! 

 

 

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Damsel

Damsel

Θα το βρείτε: Netflix

Σύνοψη: Η γλυκιά κόρη ενός βασιλιά ετοιμάζεται για προξενιό με πλούσια φαμίλια για να...
1 ημέρα

BOX OFFICE

Ταινία
4ημέρο
Tanweer
43250
Film Group
13175
Tanweer
12142
Tanweer
4254
Tanweer
2372
Baghead, από την Spentzos Baghead, από την Spentzos