Αυτές είναι οι επόμενες ταινίες της Marvel

Δημοσίευση: 12 Μαΐου 2019, 16:55
Συντάκτης:

To Αvengers: Endgame αποτέλεσε την κορύφωση του κινηματογραφικού σύμπατος της Marvel και την ολοκλήρωση της Phase 4, αλλά η εταιρεία προφανώς έχει πολλά σχέδια για το άμεσο μέλλον του MCU (Marvel Cinematic Universe). Η Marvel σε συνεργασία με τον κολοσσό της Disney που έχει εξαγοράσει τα δικαιώματά της, έχει ήδη προγραμματίσει τα επόμενα πρότζεκτ.

<a href="/nea/oi-neoi-fantastic-four-epistrefoyn/69428">Οι νέοι Fantastic Four επιστρέφουν</a>ΣΧΕΤΙΚΑΟι νέοι Fantastic Four επιστρέφουν

Spider-Man: Far from Home

Η δεύτερη solo ταινία της συνεργασίας Sony και MCU που αφορά τον «Άνθρωπο Αράχνη» αναμένεται να βγει στις κινηματογραφικές αίθουσες στις 4 Ιουλίου, με τον Tom Holland ξανά στον ρόλο του ήρωα, ο οποίος αυτή τη φορά θα αντιμετωπίσει τον Mysterio (Jake Gyllenhaal) σε διάφορες ευρωπαϊκές πόλεις.

Black Panther 2

Τα κινηματογραφικά στούντιο της Marvel έχουν ήδη ανακοινώσει την δεύτερη ταινία του Black Panther, κάτι αναμενόμενο καθώς η πρώτη ταινία κατέγραψε τρομερή επιτυχία, με έσοδα 1,344 δισεκατομμύρια δολάρια. Βέβαιο θα πρέπει να θεωρείται πως στο καστ της ταινίας θα περιλαμβάνονται οι Chadwick Boseman, Lupita Nyong'o και Danai Gurira.

Doctor Strange 2

Στο συμβόλαιο του Benedict Cumberbatch περιλαμβάνεται ακόμα μια ταινία στην οποία θα υποδυθεί τον μάγο Doctor Strange. Η πρώτη ταινία έλαβε ιδιαίτερα καλές κριτικές από το κοινό, ενώ οι εισπράξεις της ήταν ιδιαίτερα καλές (677,7 εκατομμύρια).

Guardians of the Galaxy: vol 3

Οι «Φύλακες του Διαστήματος» άρεσαν και με την πρώτη, αλλά και την δεύτερη ταινία τους, αυτή τη στιγμή είναι ιδιαίτερα πιθανό στην τρίτη τους ταινία να βρίσκεται μαζί τους και ο Thor (Chris Hemsworth). Στο καστ των ταινιών περιλαμβάνονται οι Chris Pratt, Dave Bautista, Vin Diesel και Bradley Cooper (οι δύο τελευταίοι χαρίζουν τις φωνές τους σε Groot και Rocket Raccoon αντίστοιχα).

Βlack Widow

Τα τελευταία χρόνια η Marvel φαίνεται να έχει επενδύσει πολλά στις γυναίκες ηρωίδες της. Μέσα στα επόμενα χρόνια, αναμένουμε μια ταινία στην οποία θα πρωταγωνιστεί η Scarlett Johansson ως «Black Widow». Λογικά θα είναι prequel για τη ζωή της Natasha Romanoff, πριν αυτή ενωθεί με τους Avengers.

Captain Marvel

Επιπλέον, δεν θα πρέπει να θεωρείται απίθανη μια δεύτερη ταινία Captain Marvel, καθώς η πρώτη, με πρωταγωνίστρια τη Brie Larson, τα πήγε αρκετά καλά στο Box office και κατέγραψε θετικά σχόλια από τους φανς.

 Eternals

Το επόμενο μεγάλο πρότζεκτ που έχει στα σκαριά η Disney, είναι το «Eternals». Πρόκειται για μια ομάδα ηρώων των κόμιξ της Marvel με πανίσχυρες δυνάμεις, που σώζουν τη Γη από εξωγήινες απειλές. Ήδη ακούγονται για τους πρωταγωνιστικούς ρόλους, οι Αντζελίνα Τζολί, Ρίτσαρντ Μάντεν και Κουμάιλ Ναντζιάνι.

Τηλεοπτικές σειρές

Εκτός από τον κινηματογράφο η Disney σκοπεύει να τρέξει ανάλογες σειρές και στο Disney + που αναμένεται να βγει στον αέρα προς το τέλος του 2019. Οι Tom Hiddleston (Loki), Elizabeth Olsen (Scarlet Witch), Paul Bettany (Vision), Anthony Mackie (Falcon), Sebastian Stan (Winter Soldier) και Jeremy Renner (Hawkeye), όλοι αναμένεται να πρωταγωνιστήσουν σε σειρές που ετοιμάζει η εταιρεία για τη νέα streaming υπηρεσία της.

tags: 
Πρώτη δημοσίευση: 12 Μαΐου 2019, 16:55
Ενημέρωση: 12 Μαΐου 2019, 16:55
Συντάκτης:

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

BOX OFFICE

Ταινία
4ημέρο
Tanweer
43250
Film Group
13175
Tanweer
12142
Tanweer
4254
Tanweer
2372
Baghead, από την Spentzos Baghead, από την Spentzos