To «Ασπρο Πάτο» του Τόμας Βίντερμπεργκ θα έχει αμερικάνικο remake

Δημοσίευση: 30 Ιαν. 2024, 14:50
Συντάκτης:

Είναι μια πονεμένη ιστορία αυτή με τα αμερικανικά remake ευρωπαϊκών και ασιατικών art-house επιτυχιών, με την παροιμιώδη ανικανότητα (ή βαρεμάρα) των Αμερικανών θεατών να διαβάζουν υπότιτλους.

<a href="/nea/o-oyil-smith-zitise-dimosia-sygnomi-apo-ton-kris-rok/66821">O Ουίλ Σμιθ ζήτησε δημόσια συγνώμη από τον Κρις Ροκ</a>ΣΧΕΤΙΚΑO Ουίλ Σμιθ ζήτησε δημόσια συγνώμη από τον Κρις Ροκ

Τα περισσότερα από αυτά ήταν για πέταμα, κάποια ήταν υποφερτά και ελάχιστα στάθηκαν επάξια, ως εξαιρέσεις που επιβεβαιώνουν τον κανόνα.

Το «Another round (Άσπρο πάτο)» δεν αποτελεί από τις δυνατές στιγμές στην καριέρα του Τόμας Βίντερμπεργκ, παρά την παρουσία του Μαντς Μίκελσεν στον πρωταγωνιστικό ρόλο.

Γνώμη μας.

Κέρδισε πάντως το Όσκαρ Ξενόγλωσσου Φιλμ και άρεσε αρκετά και στη χώρα μας.

Θα αποκτήσει λοιπόν το αμερικάνικο remake του αυτή την φορά σε σκηνοθεσία του Κρις Ροκ.

Δεν είναι η πρώτη φόρα που ο Ροκ θα σκηνοθετεί μιας και έχει κάνει ταινίες όπως το «Top Five» το 2014, το «Head of State» το 2003 και το «I Think I Love My Wife» το 2007 που κανείς δεν είδε εκτός από κάποιους συμπατριώτες του. Το σενάριο το έχει γράψει ο Στιούαρτ Μπλούμπεργκ, γνωστός από την ταινία «The Kids are All Right» σε παραγωγή του Λεονάρντο Ντι Κάπριο μέσω του στούντιο του Appian Way.

Γεγονός που συντηρεί μια παραφιλολογία μήπως ο Ντι Κάπριο πρωταγωνιστήσει κιόλας, αν και μας φαίνεται κάπως απίθανο.

Περισσότερα προσεχώς.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

BOX OFFICE

Ταινία
4ημέρο
Tanweer
8848
Tanweer
7278
Tanweer
5733
Tanweer
5733
breathe, από την Spentzos breathe, από την Spentzos