Από τον Χρυσό Φοίνικα, στην Ελλάδα

Από τον Χρυσό Φοίνικα, στην Ελλάδα
Δημοσίευση: 3 Δεκ. 2019, 19:54
Συντάκτης:

Μετά το φοβερό «Force Majeure» και το βραβευμένο με Χρυσό Φοίνικα «The Square», ο Ρούμπεν Όστλουντ ετοιμάζεται να γυρίσει στην Ελλάδα το μεγαλύτερο μέρος από τη νέα ταινία του.

ΣΧΕΤΙΚΑ"Παρί" & "Παράθυρο στη θάλασσα" μαζί στις ελληνικές αίθουσες

Στο «Triangle Of Sadness», συμπαραγωγός είναι η Heretic των Γιώργου Καρναβά και Κωνσταντίνου Κοντοβράκη, η οποία έχει αναλάβει και το Location Scouting των γυρισμάτων (όπως μπορείτε να διαπιστώσετε και στις αποκλειστικές φωτό του Screen Daily) που θα διαρκέσουν περίπου 8 εβδομάδες σε διάφορα νησιά του Αιγαίου και του Ιονίου στα μέσα του 2020 και ενώ τον Φεβρουάριο ξεκινούν στην Σουηδία.

Το «Triangle Of Sadness» είναι μια σάτιρα για τον κόσμο της μόδας, με την δράση να εξελίσσεται σε ένα πολυτελές γιοτ με παραγωγούς, φωτογράφους και μοντέλα που καταλήγει σε ένα απομονωμένο νησί. Εκεί, οι ιεραρχίες και οι προτεραιότητες, αλλάζουν.

Ο παραγωγός του φιλμ (η πιο ακριβή παραγωγή στην φιλμογραφία του Σουηδού σκηνοθέτη με κόστος 11 εκατ. δολλάρια) και μόνιμος συνεργάτης του Όστλουντ, Έρικ Χέμεντορφ έδειξε ενθουσιασμένος με την ελληνική προοπτική: «Βρήκαμε φανταστικές τοποθεσίες στην Ελλάδα και νιώσαμε σαν στο σπίτι μας. Είμαστε ενθουσιασμένοι από την συνεργασία μας με την Heretic και την επινοητικότητά τους στην εύρεση των κατάλληλων λύσεων σε όσα προβλήματα συναντήσαμε».

Θυμίζουμε ότι η Heretic (υπεύθυνη για τα Wasted Youth, Ο γιος της Σοφίας, Η αιώνια επιστροφή του Αντώνη Παρασκευά, Still River) βραβεύτηκε πέρυσι από την Ευρωπαϊκή Ακαδημία Κινηματογράφου με το Eurimages Co-Production Award – Prix Eurimages, την ύψιστη διάκριση για Ευρωπαίο κινηματογραφικό παραγωγό,

Update 5/7/20: Πρώτα ονόματα για το καστ, ο Γούντι Χάρελσον, ο Χάρις Ντίκινσον (Beach Rats) και ο Ζλάτκο Μπούριτς (Pusher)

Δημοσίευση: 3 Δεκ. 2019, 19:54
Συντάκτης:
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ