Από το 'Green Book" στον... Μπιλ Μάρεί!

bill murray peter farelli
Δημοσίευση: 16 Νοε. 2019, 19:45
Συντάκτης:

Μετά την επιτυχία και την αμφιλεγόμενη οσκαρική νίκη του «Green Book», ο Peter Farrelly ετοιμάζει μια νέα σειρά στην οποία μάλιστα θα παίζει ο πάντα cool Bill Murray. Ο σπουδαίος ηθοποιός μας έχει συνηθίσει σε ιδιαίτερες επιλογές, παίζοντας ρόλους που αποτελούν μια κατηγορία από μόνοι τους. Τώρα θα δοκιμαστεί στην επερχόμενη σειρά «The Now» που θα προβληθεί από την πλατφόρμα Quibi.

ΣΧΕΤΙΚΑEτοιμάζεται μια τηλεοπτική "Ημέρα της μαρμότας"

Σύμφωνα με το Variety, ο Murray θα παίζει έναν δευτερεύοντα ρόλο στην σειρά που θα δημιουργήσει και θα είναι παραγωγός ο Peter Farrelly και με πρωταγωνιστή τον Dave Franco. Η σειρά θα αφορά έναν νεαρό που θα υποδύεται ο Franco, ο οποίος είναι λίγο πριν αυτοκτονήσει. Μαθαίνει όμως από την μητέρα του ότι ο αδερφός του αυτοκτόνησε, κάτι που είχε κάνει και ο πατέρας τους. Αυτό λοιπόν θα συνταράξει τον ήρωα, θα του αλλάξει τον τρόπο με τον οποίον βλέπει την ζωή και θα τον κάνει να ζει για το τώρα, όπως λέει και ο τίτλος.

Παραμένει άγνωστο ποιος θα είναι ο ρόλος του Murray, πάντως τα γυρίσματα για τις δικές του σκηνές έχουν ήδη ολοκληρωθεί. Κατά τα άλλα η σειρά δεν έχει ακόμα ολοκληρωθεί, είναι στο στάδιο της παραγωγής. Ο αδελφός του Peter, ο Bobby Farrelly με τον οποίον ξαναβρίσκονται μετά το «Dumb and Dumber To» (2014), θα κρατά ρόλο σκηνοθέτη, ενώ σεναριογράφοι θα είναι οι Pete Jones και Steve Leff (Two and a half men, The Ranch). Το καστ θα συμπληρώνουν οι O’Shea Jackson Jr., Daryl Hannah, Jimmy Tatro, Alyssa Milano, Rob Yang και Lex Scott Davis. Η σειρά θα είναι διαθέσιμη μέσα από την πλατφόρμα κινητής τηλεφωνίας Quibi που θα κυκλοφορήσει τον Απρίλιο και θα στοχεύει στην εύκολη κατανάλωση όταν οι άνθρωποι είναι έξω, χωρίζοντας τις σειρές και τις ταινίες σε δεκάλεπτα μέρη.

Eδώ το επόμενο κινηματογραφικό πρότζεκτ του Πίτερ Φαρέλι.

Δημοσίευση: 16 Νοε. 2019, 19:45
Συντάκτης:
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

BOX OFFICE

Ταινία
4ημέρο
Tanweer/Filmtr.
5612
Odeon
3657
Feelgood
1724