10 χρόνια Micro: Ο κινηματογράφος μένει ¨ζωντανός"

10 χρόνια Micro: Ο κινηματογράφος μένει ¨ζωντανός"
Δημοσίευση: 24 Νοε. 2020, 03:48

Η δέκατη επετειακή διοργάνωση του International Micro μ Festival έρχεται να μας θυμίσει αυτά που έχουν πραγματικά σημασία και με έναν περίεργο τρόπο να υπογραμμίσει την αξία της ιδέας που πριν μια δεκαετία ξεκινήσαμε, να ενώσουμε "ζωντανά" μέσω της τεχνολογίας το κινηματογραφικό κοινό σε όλη την Ελλάδα.

Το 10ο επετειακό IMMF μπορεί λοιπόν να μην έχει πυροτεχνήματα αλλά από 26-29 Νοεμβρίου θα βρεθεί με συνέπεια όπως κάθε χρόνο δίπλα στο κοινό του σε συνεργασία με την Ψηφιακή Πλατφόρμα του FESTHOME.

Θα έχετε όλοι και όλες δωρεάν την ευκαιρία να απολαύσετεε τόσο το διαγωνιστικό μέρος του φεστιβάλ που αποτελείται από 15 ελληνικές ταινίες μικρού μήκους, όσο και το Διεθνές που θα προβάλλει επιλεγμένες ευρωπαϊκές ταινίες μικρού μήκους, όλες με σημαντικές διακρίσεις σε διεθνή φεστιβάλ. Παράλληλα για ακόμη μια χρονιά το κοινό θα κληθεί με την ψήφο του να επιλέξει την φετινή αγαπημένη του ελληνική ταινία μικρού μήκους.

Οι διοργανωτές -με και λίγη παραπάνω καλή διάθεση, καθώς φέτος συμπληρώνουν 10 χρόνια στη μεγάλη οθόνη - σας περιμένουν να γιορτάσουμε  «ζωντανά» τη ζωή και τον πολιτισμό  απ’ άκρη σε άκρη της χώρας και μέχρι όπου μας ταξιδέψει για άλλη μια χρονιά, η μεγαλύτερη ψηφιακή αίθουσα που έχουν μέχρι σήμερα στήσει.

Πληροφορίες σχετικά με την ακριβή διαδικασία της online παρακολούθησης θα ανακοινωθούν εδώ.

Πρόγραμμα Φεστιβάλ

Διαγωνιστικό Μέρος :

Σάββατο 28/11     7:00  με 23:59  διαδικτυακή προβολή από την Πλατφόρμα του FESTHOME

Διεθνές μέρος : 

Από 26 - 29/11 διαδικτυακή προβολή από την Πλατφόρμα του FESTHOME

* Στην Διαδικτυακή προβολή του φεστιβάλ θα υπάρξει περιορισμός στον αριθμό των θεατών και στην γεωγραφική θέση αυτών.  Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να ενημερωθείτε από το site του Micro μ, μετά τις 20/11.

Ακολουθήστε το Move It στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα του σινεμά!
Πρώτη δημοσίευση:: 24 Νοε. 2020, 03:48
Ενημέρωση: 24 Νοε. 2020, 03:48
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

BOX OFFICE

Ταινία
4ημέρο
Tanweer
1228
Spentzos
1170
Tanweer
1135
Spentzos
870