Τζεφ Γκόλντμπλαμ: "Είμαι πολύ τυχερός άνθρωπος"

Δημοσίευση: 2 Απριλίου 2018, 13:15

Ο Jeff Goldblum είναι από αυτές τις περιπτώσεις που θα μπορούσαν να κάνουν το καθετί ενδιαφέρον. Όταν λοιπόν το Vanity Fair τον κάλεσε να κάνει ένα βίντεο-αναδρομή στην καριέρα του, είναι κάτι που ο καθένας πρέπει να δει.

Στο 10λεπτο βίντεο ο Goldblum μιλάει για ορισμένες από τις πιο δημοφιλείς ταινίες του, ξεκινώντας από το «Death Wish» και καταλήγοντας στα πιο πρόσφατα «Thor: Ragnarok» και «Isle of dogs». Ξεκινάει το βίντεο ομολογώντας ότι αισθάνεται ένας τυχερός άνδρας, που ζει μία τυχερή ζωή. «Είμαι ένας τυχερός άνθρωπος, έχω διασταυρωθεί με σημαντικούς σκηνοθέτες, σε ορισμένες από τις πιο σημαντικές ταινίες τους», δήλωσε ο ηθοποιός.

Αναφέρεται μάλιστα και στη συνάντησή του με τον Woody Allen για την ταινία «Annie Hall». «Απλά πήγα και τον γνώρισα…(του είπα) “Χαίρομαι που σε γνωρίζω”, μου είπε “Αυτό είναι το μόνο που χρειάζομαι”,του είπα “Αλήθεια? Θέλεις να κάνω κάτι για σένα”, μου απάντησε “Όχι, όχι, όχι”», ανέφερε ο Goldblum. Το ταλέντο και η προσωπικότητά του τον βοήθησαν ώστε να παίξει στην κλασική ταινία, κάνοντας την πιο σύντομη οντισιόν.

Η τύχη του τον βοήθησε να παίξει και στο «Jurassic Park» του Steven Spielberg. Στην προετοιμασία του για την συνάντηση με τον σκηνοθέτη διάβασε το βιβλίο του Michael Crichton και ήταν χαρούμενος που του προτάθηκε ο ρόλος του Ian Malcolm, και ενώ αρχικά ήταν να κοπεί ο ρόλος, ο ηθοποιός κατάφερε να τον πείσει να τον κρατήσει.

Σίγουρα ο 65χρονος ηθοποιός ζει μία πολύ τυχερή ζωή!

CLIP

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ VIDEO
Δε θες να χάνεις κλιπ;
Εγγράψου στο youtube κανάλι μας!
Baghead, από την Spentzos Baghead, από την Spentzos