Πως είναι το skydiving από τα 15.000 πόδια με τον Τομ Κρουζ;

Δημοσίευση: 28 Ιουλίου 2018, 19:27

Για τον Tom Cruise είναι γνωστό πόσο θαρραλέος ή παράτολμος είναι, αφού σε όλες τις ταινίες του μόνος του κάνει τα περισσότερα κασκαντεριλίκια, με κάποιες φορές δυσάρεστα αποτελέσματα, όπως το χτύπημα στα γυρίσματα του τελευταίου «Mission Impossible» που θα κυκλοφορήσει στις ελληνικές αίθουσες στις 30 Αυγούστου.

Ο πάντοτε απολαυστικός James Corden φαίνεται να ζήλεψε και έτσι έπεσε από αεροπλάνο μαζί με τον διάσημο ηθοποιό, και συγκεκριμένα από τα 15000 πόδια, στο Perris της Καλιφόρνια, για τις ανάγκες της εκπομπής «Late Late Show» και της προώθησης του «Mission Impossible: Fallout». Ο Corden, όπως φαίνεται στο βίντεο τρομοκρατήθηκε και ο Cruise απόρησε πώς και δεν πήρε πίσω την απόφασή του. Όπως δήλωσε «Είμαι εντυπωσιασμένος που ο James έκανε ελεύθερη πτώση. Εννοώ ότι περίμενα μήπως μου στείλει μήνυμα και μου πει ότι ακυρώνεται», ενώ ο Corden είπε πως «Προσπαθούσα πράγματι να πάρω τον Tom τις τελευταίες μέρες για να το ακυρώσω, αλλά προφανώς είχα αποθηκεύσει λάθος το νούμερο στο κινητό μου. Έτσι, θα ήθελα να απολογηθώ στον Tom Hiddleston για όλα τα μηνύματα που του έστειλα για την τροφική δηλητηρίαση που έπαθα»

Πριν επιβιβαστούν, ο James ρώτησε τον Tom πόση ώρα θα είναι στο αεροπλάνο, και όταν του απάντησε «περίπου 15 λεπτά», ο James απάντησε «Υπάρχει γεύμα?». Απολαύστε μία ακόμα επικίνδυνη αποστολή του μεγαλύτερου action star, αυτήν την φορά λίγο πιο κωμική.

CLIP

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ VIDEO
Δε θες να χάνεις κλιπ;
Εγγράψου στο youtube κανάλι μας!
Γυρίσματα της Τύχης, από την Spentzos Γυρίσματα της Τύχης, από την Spentzos