Ο Τζέισον Μομόα γδύθηκε live και μοίρασε πόνο

Δημοσίευση: 11 Νοε. 2022, 17:06

Ο Τζέισον Μομόα βρέθηκε καλεσμένος χθες το βράδυ στην εκπομπή του Τζίμι Κίμελ

<a href="/tainies/aquaman-and-lost-kingdom/69211">Aquaman and the Lost Kingdom</a>ΣΧΕΤΙΚΑAquaman and the Lost Kingdom

φορώντας τη χαρακτηριστική μωβ σατέν πιτζάμα με το ροζ στολισμένο παλτό, που φορά και στην ταινία Slumberland του Netflix, η οποία αναμένεται 18 Νοεμβρίου.

Αναφερόμενος στην πρόσφατη ανάρτησή του στο Instagram όπου ψαρεύει σε ένα παραδοσιακό μαλό της Χαβάης, ο Μομόα εξήγησε ότι κάνει μια εκπομπή.

«Είμαι δημιουργός και σεναριογράφος, σκηνοθέτης και παραγωγός σε αυτήν τη σειρά της Apple που ονομάζεται Chief of War και αφορά στη δεκαετία 1780, 1790 στη Χαβάη. Αυτό φοράω κάθε μέρα» είπε για την παραδοσιακή χαβανέζικη φορεσιά, χωρίς εσώρουχα, που αφήνει ακάλυπτα πολλά.

«Μου αρέσει να μπαίνω στο πετσί του ρόλου, έτσι έκανα ηλιοθεραπεία για να μαυρίσω τον λευκό κώλο μου. Πλέον συνήθισα την παραδοσιακή χαβανέζικη εμφάνιση και την φοράω συνεχώς αντί για εσώρουχο».

Όταν ο Κίμελ τον ρώτησε αν τη φορούσε εκείνη τη στιγμή μέσα από το κοστούμι του, η απάντησή του ήταν «Φυσικά». Και ο 43χρονος σταρ έβγαλε στο χαλαρό τα ρούχα του… και φάτε μάτια ψάρια. Το κοινό παραληρούσε και ο παρουσιαστρής ομολόγησε ότι νιώθει σαν τον Ντάνι Ντε Βίτο.

CLIP

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ VIDEO
Δε θες να χάνεις κλιπ;
Εγγράψου στο youtube κανάλι μας!
LATE NIGHT WITH THE DEVIL, από την Spentzos LATE NIGHT WITH THE DEVIL, από την Spentzos