Ο Τομ Κρουζ έκανε πραγματικότητα το πιο επικίνδυνο stunt που έγινε ποτέ

Δημοσίευση: 25 Δεκ. 2022, 11:59

Ο Tom Cruise όσο γνωστός είναι ως ηθοποιός άλλο τόσο γνωστός είναι και ως stuntman του εαυτού του. Όλα τα κασκαντεριλίκια είναι δικά του και μάλιστα μοιάζει να θέλει ο ίδιος να βάζει προκλήσεις στον εαυτό του και να ανεβάζει κάθε φορά τον πήχη παρά το εξήντα του πλέον χρόνια που δεν αποτελούν εμπόδιο για τίποτα.

<a href="/nea/o-tom-kroyz-sti-nea-tainia-toy-alehantro-iniaritoy/69490">O Tομ Κρουζ στη νέα ταινία του Αλεχάντρο Ινιάριτου</a>ΣΧΕΤΙΚΑO Tομ Κρουζ στη νέα ταινία του Αλεχάντρο Ινιάριτου

Τον γύρο του κόσμου έχει κάνει το βίντεο με τον χολιγουντιανό σταρ να πηδά με μια μηχανή στο κενό για τις ανάγκες του πολυαναμενόμενου Mission Impossible 7 και η αλήθεια είναι πως μας άφησε άφωνους.

Το Mission Impossible Dead Reckoning I που θα βγει το καλοκαίρι του 2023 θα σημάνει την αρχή του τέλους της σχέσης του Cruise με τον πράκτορα Ethan Hunt που πρώτη φορά ερμήνευσε το 1996 στην ταινία του Brian de Palma. Έπειτα ακολούθησαν πολύ ταλαντούχοι αλλά και διαφορετικοί μεταξύ τους σκηνοθέτες που έδωσαν το δικό του στίγμα στο franchise: John Woo, J.J. Abrams, Brad Bird και πλέον ο Christopher McQuarrie που έχει σκηνοθετήσει τέσσερα από τα οκτώ Mission Imbossible, μαζί με τα δύο επερχόμενα του 2023 και 2024. 


Ο ηθοποιός για να προωθήσει την νέα του ταινία, που μάλλον θα είναι η επιτυχία του καλοκαιριού με δύο back to back καλοκαίρια να ανήκουν στον Cruise, έπειτα από το φετινό και το Top Gun Maverick, ανέβασε στο Twitter ένα 9λεπτο backstage βίντεο.

Ο 60χρονος σταρ, όπως φαίνεται και στο βίντεο, έκανε μήνες εξάσκησης με μηχανές και όχι μόνο. «Είχα περίπου έξι δευτερόλεπτα από όταν έφυγα από την ράμπα και δεν θέλω να μπλέξω στην μηχανή. Αν το κάνω, δεν θα τελειώσει καλά».

Στην συνέχεια στο βίντεο ο ηθοποιός λέει «Μην προσέχεις. Να είσαι σίγουρος. Αλλά πραγματικά, παιδιά, μην δοκιμάζετε αυτά τα ακροβατικά στο σπίτι», ενώ σχετικά με την ανάγκη του να κάνει τόσο ριψοκίνδυνα πράγματα στις ταινίες του ομολογεί: «όλα εξαρτώνται από ένα πράγμα, το κοινό».

Μην ξεχνάμε ότι πριν λίγες ημέρες έπεσε από αεροπλάνο και μέχρι να ανοίξει το αλεξίπτωτο, ευχαριστούσε το κοινό του...

CLIP

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ VIDEO
Δε θες να χάνεις κλιπ;
Εγγράψου στο youtube κανάλι μας!
breathe, από την Spentzos breathe, από την Spentzos