Κουέντιν Ταραντίνο: Ο Θεός της βιντεοκασέτας

Δημοσίευση: 27 Ιουνίου 2021, 14:19

Ο Κουέντιν Ταραντίνο πραγματικά δεν υπάρχει. Και αυτό που ισχυρίζονται πολλοί, ότι δεν πρέπει να έκανε τίποτε άλλο στα εφηβικά και τα νεανικά του χρόνια από το να παρακολουθεί βιντεοκασέτες ολόκληρη την ημέρα, πρέπει να ισχύει 100%.

<a href="/nea/h-teleytaia-tainia-toy-koyentin-tarantino-einai-movie-critic-kai-paizei-o-mprant-pit/67914">H τελευταία ταινία του Κουέντιν Ταραντίνο είναι το "The movie critic" και παίζει ο Μπραντ Πιτ</a>ΣΧΕΤΙΚΑH τελευταία ταινία του Κουέντιν Ταραντίνο είναι το "The movie critic" και παίζει ο Μπραντ Πιτ

Βρέθηκε λοιπόν καλεσμένος στο talk show του Τζίμι Κίμελ, για να παρουσιάσει το βιβλίο του «Once upon a time in Hollywood, έπειτα εξήγησε τον λόγο που μένει αυτό το χρονικό διάστημα στο Ισραήλ και συνέχισε μιλώντας γιαν 15 μηνών γιό του και ποια ταινία σκοπεύει να του δείξει πρώτη.

Και έπειτα, ο Κίμελ, του είπε να παίξουν ένα παιχνίδι: να του διαβάσει τις συνόψεις από 4 καμένες βιντεοταινίες και ο Τάρα να μαντέψει τον τίτλο.

Και ο άτιμος, βρήκε σχεδόν την πρώτη, έχασε την δεύτερη (δίνοντας βέβαια το tip ότι επρόκειτο αρχικά για τηλεταινία), βρήκε την τρίτη με τον αρχικό της τίτλο (!) και βρήκε για πλάκα και την τέταρτη.

Τι να λέμε τώρα, πατήστε play:

CLIP

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ VIDEO
Δε θες να χάνεις κλιπ;
Εγγράψου στο youtube κανάλι μας!
Πρώτη δημοσίευση: 27 Ιουνίου 2021, 14:19
Ενημέρωση: 27 Ιουνίου 2021, 14:19
Συντάκτης: 
Baghead, από την Spentzos Baghead, από την Spentzos