Κόλιν Φάρελ και Ρέιτσελ Βάις διαφημίζουν τον "Αστακό"

Δημοσίευση: 21 Οκτ. 2015, 20:03

Αύριο Πέμπτη βγαίνει στις ελληνικές αίθουσες ο πολυαναμενόμενος, πολυδιαφημισμένος και βραβευμένος "Αστακός" του Γιώργου Λάνθιμου, με το διάσημο και πολυσυλλεκτικό καστ.

Στην Βρετανία έχει μεγάλη απήχηση το φιλμ ήδη ίσως και λόγω του εγχώριας καταγωγής καστ, έτσι ήταν απόλυτα λογικό που ο Κόλιν Φάρελ με την Ρέιτσελ Βάις βρέθηκαν καλεσμένοι στο talk show του Γκρέιαμ Νόρτον για να προωθήσουν την ταινία.

Eστιάστε στο χρονικό διάστημα μεταξύ 07'40'' - 13'00'' μιας πολύ ευχάριστης κουβέντας, με τον Κόλιν Φάρελ να παραδέχεται ότι δεν κατάλαβε την ταινία στην οποία πρωταγωνίστησε και την Ρέιτσελ Βάις να αναλαμβάνει να εξηγήσει την ουσία της σουρεαλιστικής κωμωδίας του Έλληνα δημιουργού. 

Eπίσης, στο link που ακολουθεί, μπορείτε να δείτε ένα σχεδόν 5λεπτο fetaurette για το "The lobster", όπου εκτός του Φάρελ και της Βάις, ο Γιώργος Λάνθιμος, ο Τζον Σι Ράιλι, ο Μπεν Ουίσο, η Λέα Σεϊντού, η Ολίβια Κόλμαν, ο σεναριογράφος Ευθύμης Φιλίππου και οι υπόλοιποι ηθοποιοί εξηγούν με λεπτομέρειες τα τεκταινόμενα.

 

Τέλος, δείτε στο παρακάτω βίντεο το Q&A του Γιώργου Λάνθιμου και των ηθοποιών του «The Lobster», μετά την προβολή της ταινίας στο Φεστιβάλ του Λονδίνου:

 

 

CLIP

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ VIDEO
Δε θες να χάνεις κλιπ;
Εγγράψου στο youtube κανάλι μας!
breathe, από την Spentzos breathe, από την Spentzos