Έρχεται σειρά "Borat" με πολλές κομμένες σκηνές

Δημοσίευση: 16 Απριλίου 2021, 15:44

Χαμό προκάλεσε το sequel του Borat φέτος, καθώς άρεσε πολύ σε κοινό και κριτικούς, ενώ βρέθηκε υποψήφιο για δύο Όσκαρ (Σεναρίου και Β' Γυναικείου Ρόλου για την Μαρία Μπακάλοβα) και βραβεύτηκε με 2 Χρυσές Σφαίρες για καλύτερη κωμωδία και Α' Ανδρικού Ρόλου σε κωμωδία για τον Σάσα Μπάρον Κοέν. 

ΣΧΕΤΙΚΑBlack as night

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Το πιο σημαντικό απ'όλα είναι ότι κατέθεσε μια καυστική (και απολαυστικά κάφρικη) πολιτική και κοινωνική σάτιρα που την είχαμε ανάγκη και κούμπωσε σχεδόν ιδανικά με την μαζική παράνοια των καιρών που ζούμε και που δεν οφείλεται μόνο στην πανδημία του κορονοϊού.

Η γνώμη του MOVE IT για το "Borat Subsequent Film".

Μάλιστα έκανε διάσημη σε όλον τον πλανήτη μια σχετικά άγνωστη (ειδικά για τους Αμερικανούς) χώρα, το Καζακστάν, το οποίο την εποχή της πρώτης ταινίας δεν είδε με καλό μάτι την σάτιρα του δημιουργού του, αλλά αυτή την φορά την εμπέδωσε και φρόντισε να την εκμεταλλευτεί τουριστικά.

Και φυσικά το ίδιο το Amazon Prime που στρίμαρε σε αποκλειστικότητα το φιλμ, φρόντισε να μην αφήσει ανεκμετάλλευτο το buzz και ανακοίνωσε μια σειρά αρκετών επεισοδίων που θα περιέχει πολλές κομμένες σκηνές και θα μας δώσει (είμαιστε βέβαιοι) μια ακόμη πιο άξεστη και unsencored εκδοχή. Τίτλος; «Borat Supplemental Reportings Retrieved From Floor of Stable Containing Editing Machine».

Αυτές είναι οι ταινίες με τους μακρύτερους τίτλους

CLIP

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ VIDEO
Δε θες να χάνεις κλιπ;
Εγγράψου στο youtube κανάλι μας!
Ακολουθήστε το Move It στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα του σινεμά!