To εγχειρίδιο του καλού… εγκληματία από τη Ρουθ του Ozark!

Δημοσίευση: 18 Δεκ. 2017, 15:30

To “Ozark” ήταν το αναπάντεχο hit του Netflix το καλοκαίρι που μας πέρασε και ο πρωταγωνιστής, σκηνοθέτης και παραγωγός του, Τζέισον Μπέιτμαν «τσίμπησε» και μια υποψηφιότητα για Χρυσή Σφαίρα στην κατηγορία «Best Performance by an Actor in a Drama Series».

Όμως ο αγαπημένος χαρακτήρας της πλειοψηφίας του κοινού είναι η Ρουθ Λάνκγμορ, την οποία υποδύεται η Τζούλια Γκάρνερ («The perks of being a wallflower») και κλέβει την παράσταση ως μια 19χρονη που έχει όλα τα φόντα για να εξελιχθεί σε μια πολύ επικίνδυνη εγκληματία.

Πώς τα έχει καταφέρει τόσο καλά στο χώρο του οργανωμένου εγκλήματος; Αφήστε την ίδια να σας εξηγήσει στο άκρως διαφωτιστικό και εκπαιδευτικό video «How to be a criminal with Ruth Langmore», το οποίο κυκλοφόρησε πρόσφατα το Netflix. Μέχρι να κυκλοφορήσει η δεύτερη σεζόν, η οποία αυτή τη στιγμή βρίσκεται στο στάδιο της παραγωγής, μπορείτε να ακολουθήσετε τις συμβουλές της και πού ξέρετε; Μια νέα καριέρα μπορεί να σας περιμένει!

CLIP

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ VIDEO
Δε θες να χάνεις κλιπ;
Εγγράψου στο youtube κανάλι μας!
Η ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΣΥΝΕΔΡΙΑ ΤΟΥ ΦΡΟΪΝΤ | FREUD'S LAST SESSION  , από την Spentzos Η ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΣΥΝΕΔΡΙΑ ΤΟΥ ΦΡΟΪΝΤ | FREUD'S LAST SESSION  , από την Spentzos