"Where’d You Go, Bernadette": Η Κέιτ Μπλάνσετ εξαφανίζεται!

Δημοσίευση: 18 Δεκ. 2018, 21:23

To best-seller της Maria Semple "Where’d You Go, Bernadette" από το 2012 ειχε "κλειδώσει" για την κινηματογραφική μεταφορά του από το 2015 με σκηνοθέτη τον αγαπητό Ρίτσαρντ Λινκλέιτερ. Πολλές ήθελαν τον βασικό ρόλο, η Κέιτ Μπλάνσετ τον έκανε δικό της!

Στο πρώτο trailer τη βλέπουμε ως αγοροφοβική αρχιτέκτονας που ζει στο Σιάτλ, και ουσιαστικά έχει τα πάντα στη ζωή της. Οικονομική άνεση, έναν άνδρα να την αγαπά (Μπίλι Κράνταπ) και μια πανέξυπνη κόρη.
Ξαφνικά και χωρίς καμία προειδοποίηση εξαφανίζεται και η οικογενειά της ξεκινά τη δική της περιπέτεια για να την βρει και να εξιχνιάσει το μυστήριο.
Το λες και... χαρούμενο το trailer και πιθανότατα μια ωραία έκπληξη, καθώς ο Λινκλέιτερ σπάνια... αστοχεί. Το καστ συμπληρώνουν οι Kristen Wiig, Emma Nelson, James Urbaniak, Judy Greer, Troian Bellisario, Zoe Chao και Laurence Fishburne.

Update 10/5/19: Το δεύτερο επίσημο τρέιλερ λειτουργεί ουσιαστικά σαν... sequel του πρώτου, μιας και το μυστήριο λύνεται: Η Bernadette αναλαμβάνει μια ασυνήθιστη επαγγελματική πρόταση στην Ανταρκτική, για να νιώσει ξανά δραστήρια επαγγελματικά. 

TRAILER

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ VIDEO
Δε θες να χάνεις κλιπ;
Εγγράψου στο youtube κανάλι μας!
breathe, από την Spentzos breathe, από την Spentzos