"Veronica": Ο δημιουργός των "RΕC" επιστρέφει!

Δημοσίευση: 2 Μαρτίου 2018, 22:55

Ο Πάκο Πλάζα θα έχει πάντα μια θέση πολύ ψηλά στις καρδιές των horror fans με τα REC, κυρίως τα δύο πρώτα, που έκαναν τις αντίστοιχες ταινίες τρόμου του Χόλιγουντ με ζόμπι και λυσασμένους, να μοιάζουν με παιδική χαρά.

Προς τιμήν του, ο 45χρονος Ισπανός σκηνοθέτης δεν ασχολήθηκε με κάτι άλλο εκτός από το συγκεκριμένο πολύ πετυχημένο franchise (σκηνοθέτησε το τρί=το, υπήρξε παραγωγός στο τέταρτο (προ τετραετίας) και επιστρέφει έξι χρόνια μετά με κάτι διαφορετικό σαν ιδέα, αλλά φυσικά τρομακτικό, όπως θα δείτε και στο τρέιλερ.

Η ταινία έχει να κάνει με τη νεαρή Βερόνικα, η οποία αναλαμβάνει, μετά το θάνατο του πατέρα της, να μεγαλώσει τα μικρότερα αδέρφια, όσο η μητέρα της απουσιάζει λόγω της δουλειάς. Ένα βράδυ μαζί με τους συγγενείς της παίζει με ένα επιτραπέζιο Ouija κατά τη διάρκεια μιας ηλιακής έκλειψης, προσπαθώντας να ξυπνήσουν το πνεύμα ενός νεκρού φίλου τους. Προφανώς τα καταφέρνουν και φυσικά θα υπάρξουν συνέπειες...

Βασίζεται σε αληθινή ιστορία από το αστυνομικό αρχείο των τοπικών αρχών της Μαδρίτης στις αρχές του ’90 και το καλύτερο απ’όλα: το φιλμ στριμάρει εδώ και μερικά 24ωρα στο Netflix,  οπότε θα το δούμε και θα επανέλθουμε!

TRAILER

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ VIDEO
Δε θες να χάνεις κλιπ;
Εγγράψου στο youtube κανάλι μας!
breathe, από την Spentzos breathe, από την Spentzos