"True story": Διαβολικός Τζέιμς Φράνκο

Δημοσίευση: 24 Δεκ. 2014, 18:38

Kαι όμως, έχει συμβεί. Η ιστορία του ρεπόρτερ/αρθρογράφου των New York Times, Μάικλ Φίνκελ, ο οποίος απολύεται λόγω... υπερβάλλοντα ζήλου σε κάποιο πορτραίτο/συνέντευξη και προσπαθεί να συνεχίσει τη ζωή του με freelance δουλειές.. Μέχρι που μαθαίνει ότι ένας επικίνδυνος και ημι-παρανοϊκός εγκληματίας, ο Κρίστιαν Λόνγκο, χρησιμοποιούσε όλα αυτά τα χρόνια το ονοματεπώνυμό του για οποιαδήποτε συναλλαγή του. Θα προσπαθήσει να μάθει την αλήθεια από τον ίδιο τον Λόνγκο, το θέμα είναι ποιος χρησιμοποιεί ποιον πλέον...

Βασισμένο στην βιογραφία του αληθινού Μάικλ Φίνκελ και σε σκηνοθεσία του πρωτοεμφανιζόμενου Ρούπερτ Γκουλντ, δείχνει ένα δυνατό θρίλερ χαρακτήρων, του οποίου η επιτυχία και η αποτελεσματικότητα θα εξαρτηθούν σε μεγάλο βαθμό από τις ερμηνείες των πρωταγωνιστών του.

Και κάπου εδώ έρχονται να κολλήσουν οι αμφιβολίες μας για την ποιότητα του Τζόνα Χιλ σε έναν τόσο απαιτητικό ρόλο που ίσως αποτελέσει το διαβατήριο για πρωταγωνιστικούς ρόλους σε ανάλογες ταινίες. Πολύ φοβόμαστε ότι δεν έχει τις ικανότητες και το απαιτούμενο star quality για να απεγλωβιστεί από του β' ρόλους που τον συναντάμε την τελευταία τετραετία, σε αντίθεση με τον πλυτάλαντο Φράνκο, οποίος εδώ δείχνει μάλλον ανόρεκτος:

Που να την βρει την όρεξη να παίζει στα πάντα σε top επίπεδο, όταν έχει άλλα... 14 project να ασχοληθεί μεχρι το τέλος του 2015; Δεν κάνω πλάκα, γκουγκλάρετέ το και θα δείτε.

Α.Κ.

TRAILER

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ VIDEO
Δε θες να χάνεις κλιπ;
Εγγράψου στο youtube κανάλι μας!
Baghead, από την Spentzos Baghead, από την Spentzos