"Spider-Man: No way from home": Συναρπαστικό τρέιλερ

Δημοσίευση: 24 Aug 2021, 12:23

Το φεστιβάλ Comic-Con ξεκίνησε και η Sony έδωσε στη δημοσιότητα το επίσημο τρέιλερ για το «Spider-Man: No Way Home», το οποίο είναι αυθεντικό… Marvel: εντυπωσιακό, θεαματικό, σαν να μη πέρασε μια ημέρα από την προηγούμενη κινηματογραφική πραγματικότητα, πριν την επέλαση της πανδημίας.

<a href="/nea/oi-neoi-fantastic-four-epistrefoyn/69428">Οι νέοι Fantastic Four επιστρέφουν</a>ΣΧΕΤΙΚΑΟι νέοι Fantastic Four επιστρέφουν

Οι φανς της Marvel… τσιμπολόγησαν με τα τηλεοπτικά Wandavision, The Falcon And The Winter Soldier & Loki, δεν τους πολυάρεσε το μενού με Black Widow, εδώ αναμένεται να χορτάσουν (τουλάχιστον μέχρι το επόμενο φιλμ) και ενώ θα έχει προηγηθεί το Eternals (που αναμένεται κάπως διαφορετικό από τα συνηθισμένα fast food).

Ο Peter Parker συμμαχεί με τον Doctor Strange για να διατηρήσει την ταυτότητά του κρυφή από τα media (μετά την αποκάλυψη από τον Mysterio στο προηγούμενο φιλμ) και να κάνει τον κόσμο να αγαπήσει ξανά τον Spider-Man, ωστόσο όλα πάνε λάθος και με αυτόν τον τρόπο και τα παράλληλα σύμπαντα του Multiverse ξεδιπλώνονται.

Και κάπως έτσι θα δούμε παλαιότερους κακούς, όπως τον Dr. Octopus του Άλφρεντ Μολίνα, τον Electro του Τζέιμι Φοξ και τον Green Goblin του Γουίλεμ Νταφόε.

Τι και πως θα τα διαπιστώσουμε όταν βγει το φιλμ στις αίθουσες (και όχι σε streaming πάροχο) στις 16 Δεκεμβρίου, στο καστ επίσης οι Μπένεντικτ Κάμπερμπατς (προφανώς), Zεντάγια, Μαρίσα Τομέι, Τζέι Κέι Σίμονς, Ανγκούρι Ράις. Σκηνοθετεί σταθερά ο Τζον Ουάτς.

Περισσότερα "τρυφερά" σας έχουμε γράψει εδώ.

Update: Αυτό είναι το δεύτερο σχεδόν τρίλεπτο τρέιλερ, με δράση, απόπειρες χιούμορ, όλους τους κακούς των προηγούμενων ταινιών μαζεμένους (Doctor Octopus, Green Goblin, Electro, Sandman, Lizard)  και τον Spider-Man να θυμίζει αρκετά... Iron Man. 

TRAILER

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ VIDEO
Δε θες να χάνεις κλιπ;
Εγγράψου στο youtube κανάλι μας!
Baghead, από την Spentzos Baghead, από την Spentzos