"Sadako": Το "The ring" επιστρέφει

Δημοσίευση: 13 Ιουλίου 2019, 14:29

Κανείς δεν μένει ανεπηρέαστος από την τελευταία μανία των reboots και revivals και ο Ιαπωνικός κινηματογράφος είναι ο επόμενος στην λίστα που το επιβεβαιώνει. Εάν είστε φαν του Ιαπωνικού τρόμου τότε το όνομα του Χιντέο Νακάτα θα πρέπει να είναι από τα πρώτα που σας έρχονται κατά νου.

Μετά από περίπου δύο δεκαετίες, ο σκηνοθέτης του J-horror που μας σημάδεψε με το “Ring” επανέρχεται για να ένα ριμέικ που θα αναστήσει το franchise και θα δώσει νέα διάσταση στην ταινία του 1998 αλλά και στα sequels που ακολούθησαν όπως το “Ring 2” την επόμενη χρονιά αλλά και το “The Ring Two” Αμερικάνικης παραγωγής με τον Νακάτα να σκηνοθετεί.

Με το νέο σενάριο, το “Sadako” όπως ονομάζεται το ριμέικ, ο δημιουργός μπαίνει σε νέα μονοπάτια αφήγησης και τοποθετεί την κατάρα σε όποιον προσπαθήσει να κινηματογραφήσει σε συγκεκριμένες τοποθεσίες. Η υπόθεση εμπλέκει έναν νεαρό που αποφασίζει να γίνει Youtuber για να αναβιώσει την κατάρα “Sadako” ενώ η αδερφή του η οποία είναι ψυχολογική σύμβουλος έρχεται σε επαφή με ένα μυστηριώδες κορίτσι που έχει χάσει την μνήμη του.

Η ταινία κάνει πρεμιέρα στο Fantasia Film Festival του Καναδά

TRAILER

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ VIDEO
Δε θες να χάνεις κλιπ;
Εγγράψου στο youtube κανάλι μας!
breathe, από την Spentzos breathe, από την Spentzos