"Rogue One: A Star Wars Story". Νέο trailer ελπίδας!

Δημοσίευση: 13 Οκτ. 2016, 16:41

Στις 16 Δεκεμβρίου έρχεται η πρώτη ανεξάρτητη ταινία σε σχέση με την βασική πλοκή του "Star Wars", το "Rogue One: A Star Wars story" και τα πάντα δείχνουν τα Χριστούγεννα θα έρθουν νωρίτερα!
«Oι επαναστάσεις χτίζονται με την ελπίδα» λέει η πρωταγωνίστρια  Felicity Jones, χρησιμοποιώντας τη λέξη "hope" λίγα χρόνια πριν τα γεγονότα του "A New Hope".

Το νέο trailer μας αποκαλύπτει τον χαρακτήρα του Mads Mikkelsen ως πατέρα της Jyn Erso που -μάλλον- πήγε στην Σκοτεινή πλευρά. Στο 2:04 ξεπροβάλλει και μια γνώριμη φιγούρα...

Θυμηθείτε τα προηγούμενα εδώ.

Update 10/11/16: Νέο, international trailer. Δείχνει ολοένα και καλύτερο. Αν σας εκνευρίζουν οι ιαπωνικοί υπότιτλοι, πατήστε cc για να δείτε αγγλικούς. Υπάρχουν ορισμένα νέα πλάνα, η Jyn ακούγεται να λέει "“Death Star", μαζί με ένα φοβερό πλάνο από τον Διαστημικό σταθμό να κρύβει τον ήλιο. Μαζί και ένα  flash back στην παιδική ηλικία της Jyn, με μια γυναίκα, πιθανότατα η μητέρα της, να της φορά ένα κολιέ στο λαιμό.

Update 25/11/16: Ακόμα ένα τρέιλερ λίγες ημέρες πριν την επίσημη πρεμιέρα (15 Δεκεμβρίου), το οποίο ακολουθεί την ίδια συνταγή: ανακυκλώνει εικόνες που έχουν προηγηθεί, προσθέτοντας μία-δύο νέες σκηνές, έτσι, για την όρεξη! 

Update 10/12/16: Και λίγα 24ωρα πριν την έξοδο της ταινίας στους κινηματογράφους, στο featurette με τίτλο «Living in Star Wars» ο Diego Luna αφηγείται την εμπειρία του να είσαι πλέον μέρος της μυθολογίας που σε μεγάλωσε.

 

TRAILER

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ VIDEO
Δε θες να χάνεις κλιπ;
Εγγράψου στο youtube κανάλι μας!
Baghead, από την Spentzos Baghead, από την Spentzos