Ο Νίκολας Κέιτζ μεταμορφώνεται σε Τζον Γουίκ για συνταξιούχους

Δημοσίευση: 19 Ιουλίου 2023, 18:41

Ο Νικόλας επιστρέφει και μοιράζει ξανά πόνο δεξιά και αριστερά.

<a href="/multimedia-trailer/dream-scenario-tha-deis-ton-nikolas-keitz-ston-ypno-soy/68737">"Dream scenario": Θα δεις τον Νίκολας Κέιτζ στον ύπνο σου</a>ΣΧΕΤΙΚΑ"Dream scenario": Θα δεις τον Νίκολας Κέιτζ στον ύπνο σου

Αυτή τη φορά ο αγαπημένος μας γαμάτος σταρ το παίζει συνταξιούχος John Wick, ένα δολοφόνος σε σύνταξη, ο οποίος όμως αποφασίζει να βοηθήσει την εγγονή του.

Θα μεταμορφωθεί σε κάτι από Κιάνου Ριβς και Λίαμ Νίσον λοιπόν, στην προσπάθεια να σώσει τους γονείς της που κρατούνται από μια διαβόητη εγκληματική οργάνωση.

Της οποίας φυσικά τα μέλη θα ξεπαστρέψει ένα ένα, δεν έχουμε την παραμικρή αμφιβολία επ’αυτού, παρατηρώντας το διασκεδαστικό τρέιλερ, όπου πετσοκόβει κακούς, με στυλ, χιούμορ και άφθονο τρολάρισμα.

Το «The retirement plan» σκηνοθετεί (και γράφει) κάποιος Τιμ Μπράουν με μπιμουβιές στο ενεργητικό του, αλλά μικρή σημασία έχει μάλλον αυτό.

Στο καστ επίσης οι Ρον Πέρλμαν, Τζάκι Ερλ Χέιλι, Τζόελ Ντέιβιντ Μου, ενώ στις ΗΠΑ θα κυκλοφορήσει στις 25 Αυγούστου και δεν έχει ανακοινωθεί ακόμη πότε θα προβληθεί στις ελληνικές αίθουσες.

TRAILER

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ VIDEO
Δε θες να χάνεις κλιπ;
Εγγράψου στο youtube κανάλι μας!
Γυρίσματα της Τύχης, από την Spentzos Γυρίσματα της Τύχης, από την Spentzos