"My Entire High School Sinking Into the Sea": φοβερό cast, υποσχόμενο trailer!

Δημοσίευση: 28 Φεβ. 2017, 16:39

Κάποιοι είναι της άποψης ότι «τα μαθητικά τα χρόνια δεν τ’ αλλάζω με τίποτα», ενώ άλλοι θυμούνται το σχολείο σαν ένα «ναυάγιο» εφηβικής σύγχυσης και προσμονής για την ενηλικίωση.

Η δεύτερη κατηγορία μάλλον θα βρει τη νέα αγαπημένη της ταινία στο animated «Μy Entire High School Sinking Into the Sea», το ντεμπούτο του Dash Shaw που είναι ακριβώς αυτό που λέει ο τίτλος του: το κτίριο ενός λυκείου βυθίζεται στη θάλασσα μετά από έναν καταστροφικό σεισμό και μια ομάδα μαθητών προσπαθεί να επιβιώσει κολυμπώντας προς την οροφή.

Οι μαθητές αυτοί είναι ο Dash (Jason Schwartzman), ο κολλητός του Assaf (Reggie Watts) και η φίλη τους Verti (Maya Rudolph), οι οποίοι είναι και επίδοξοι δημοσιογράφοι στη σχολική εφημερίδα του Tides High School. Στην πορεία τους προς την επιφάνεια θα συναντήσουν και θα ενώσουν τις δυνάμεις τους με μια δημοφιλή αλλά ξερόλα συμμαθήτριά τους (Lena Dunham) και μια κυρία που δουλεύει στη σχολική καφετέρια (Susan Sarandon).

Όπως φαίνεται από το trailer έχουμε να κάνουμε με μια σουρεάλ animated ταινία καταστροφής, στο επίκεντρο της οποίας βρίσκεται μια παρέα που μοιάζει βγαλμένη από τα teen αριστουργήματα του John Hughes, σε συνδυασμό με μια αίσθηση του χιούμορ που σατιρίζει ενώ παράλληλα αποτίει φόρο τιμής στις αμερικάνικες εφηβικές νευρώσεις.

Και με αυτό το cast, μη μας πείτε ότι δεν σας έχει ψήσει έστω και λίγο; 

TRAILER

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ VIDEO
Δε θες να χάνεις κλιπ;
Εγγράψου στο youtube κανάλι μας!
breathe, από την Spentzos breathe, από την Spentzos