"Monsters: Dark Continent": Στο πουθενά.

Δημοσίευση: 23 Aug 2013, 02:38

Την γνώμη μας για το προ τριετίας Monsters του Γκάρεθ Έντουαρντς, την είχαμε καταθέσει. Συμπαθές, με ορισμένες πετυχημένες σκηνές και respect για το one man show του δημιουργού του, αλλά χωρίς κορύφωση και ρυθμό, κατώτερο των προσδοκιών.

Είχε προκαλέσει όμως μεγάλη εντύπωση σε κοινό και κριτικούς, με αποτέλεσμα φέτος να έχουμε το sequel. Αυτή την φορά όχι από τον Έντουαρντς που ασχολείται με τον νέο Godzilla, αλλά με έναν άλλο πρωτοεμφανιζόμενο στην μεγάλη οθόνη, τον Τομ Γκριν του εξαιρετικού τηλεοπτικού "Misfits".

Επτά χρόνια μετά, οι μολυσμένες ζώνες έχουν εξαπλωθεί σχεδόν παντού και οι άνθρωποι δεν έχουν το πάνω χέρι, ενώ προσπαθούν με στρατιωτικές επεμβάσεις να περισώσουν ότι μπορούν. Σε μία από αυτές, ο στρατιώτης Νόα θα αναζητήσει σε μια από αυτές τις ζώνες, έναν καταζητούμενο, με σύμμαχο έναν άπειρο στρατιώτη και μια ντόπια γυναίκα οδηγό. Στο ταξίδι τους θα ανακαλύψουν ότι τα αληθνά "τέρατα" ίσως να μην είναι εξωγήινα τελικά.

Το τρέιλερ πάντως, είναι υποβλητικό.

Α.Κ.

Update 15/5/14: Δεύτερο τρέιλερ με διαφορετικό κόνσεπτ, καθώς κάποιον (προφανώς στρατιώτη της αποστολής) να ραπάρει για τα όσα πάνδεινα τραβάει στο μέτωπο και εκεί που νιώθεις έτοιμος να καννιβαλίσεις, σκάνε τα αλλόκοτα τέρατα και στρώνει η φάση. Να δείτε που θα είναι καλύτερο από το πρώτο...

 

Update 2/9/14: Νέο τρέιλερ (δεν τα τσιγκουνεύονται φαίνεται στην παραγωγή...) που εστιάζει παράλληλα τόσο στα τέρατα που θυμίζουν κάτι από Godzilla, αλλά και από District 9, όσο και στην ιστορία φιλίας, αλληλεγύης και ηρωισμού των στρατιωτών που θα κληθούν να τα αντιμετωπίσουν. Κάτι μεταξύ ενός πιο "βρώμικου" Independence Day και ενός Lone Survivor. Πάντως για το είδος του μας ψήνει αρκετά και δεν αποκλείεται να μιλάμε για μια μικρή έκπληξη...

 

 

 

TRAILER

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ VIDEO
Δε θες να χάνεις κλιπ;
Εγγράψου στο youtube κανάλι μας!
Baghead, από την Spentzos Baghead, από την Spentzos