"Macbeth": Επιτέλους τρέιλερ

Δημοσίευση: 4 Ιουνίου 2015, 13:54

Άρεσε πολύ στο πρόσφατο Φεστιβάλ των Καννών, τα δύο clip που κυκλοφόρησαν αύξησαν την προσμονή, το πρώτο τρέιλερ που κυκλοφόρησε για το "Macbeth" του Τζάστιν Κουρτζέλ, ικανοποιεί τις προσδοκίες που έχουν δημιουργηθεί. 

Όλα δείχνουν ότι ο δημιουργός του συμπαθούς "Snowtown" έχει δημιουργήσει ένα ιστορικό έπος βουτηγμένο μέσα στο αίμα ("I'm in blood"... είναι η τελευταία ατάκα του Μίκαελ Φασμπέντερ στο φιλμ) που θυμίζει αρκετά και την "λασπουριά" του "Braveheart". 

Περισσότερα μπορείτε να διαβάσετε (και να δείτε) εδώ καθώς γράφουμε για το συγκεκριμένο φιλμ εδώ και δύο χρόνια (...), ενώ από κοντά αναμένεται να το θαυμάσουμε από φθινόπωρο, όταν τέλος πάντων η εταιρεία διανομής το αποφασίσει...

Update 1/9/15: Το επίσημο τρέιλερ είναι εδώ, δεν διαφέρει σε ατμόσφαιρα, οπτική γωνία και συνολική κινηματογράφηση από το πρώτο και εννοείται ότι εστιάζει στον Μακβέθ του Φασμπέντερ και τις αποφάσεις, τις θυσίες, τις προδοσίες που πρέπει να διαπράξει για τον θρόνο. Και εξακολουθεί να μας φτιάχνει στα κόκκινα! 

 

 

TRAILER

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ VIDEO
Δε θες να χάνεις κλιπ;
Εγγράψου στο youtube κανάλι μας!
breathe, από την Spentzos breathe, από την Spentzos