"Longlegs": Ο Νίκολας Κέιτζ ανατριχιαστικός serial killer

Δημοσίευση: 11 Απριλίου 2024, 18:51

Το κυριότερο κινηματογραφικό παράσημο για τον Οζ Πέρκινς προς το παρόν, είναι πως πρόκειται για τον γιο του Άντονι Πέρκινς. 

<a href="/tainies/dream-scenario/69267">Dream scenario</a>ΣΧΕΤΙΚΑDream scenario

Ασχολείται με τη σκηνοθεσία (και κάποιες σποραδικές εμφανίσεις ως ηθοποιός), έχει σκηνοθετήσει τρία ταινιάκια πάνω σε καμβά τρόμου, τα δύο πέρασαν απαρατήρητα (τουλάχιστον στην Ελλάδα), τον μάθαμε το 2020 από το συμπαθών προθέσεων και αρκετά ατμοσφαιρικό "Gretel & Hansel". 

ίσως ήρθε η 'ωρα να ξεχωρίσει από τη μετριότητα και να αναδείξει το ταλέντο του και αυτό ενδέχεται να συμβεί με το "Longlegs". 

Eδώ σκηνοθετεί τον Νίκολας Κέιτζ στον ρόλο ενός ανατριχιαστικού (είμαστε σίγουροι πως θα μοιάζει έτσι και είμαστε και ενθουσιασμένοι με το κάστινγκ!) serial killer και την αγαπημένη sreaming queen της τελευταίας  Μάικα Μονρόε, στον ρόλο της ντετέκτιβ που τον καταδιώκει για να βάλει τέλος στη δράση του και να τον συλλάβει. 

Σύμφωνα με την επίσημη σύνοψη: Η πράκτορας του FBI, Λι Χάρκερ, βρίσκεται υπεύθυνη μίας άλυτης υπόθεσης ένος κατά συρροή δολοφόνου που ενέχει και μυστικιστικά στοιχεία. Η Χάρκερ ανακαλύπτει μία προσωπική σχέση με τον δολοφόνο και θα πρέπει να τον σταματήσει πριν χτυπήσει ξανά. 

To teaser trailer είναι πάρα πολύ πειστικό πάντως και πραγματικά ανυπομονούμε να δούμε τον Νικόλα σε έναν ρόλο που έτσι ακριβώς δεν τον έχουμε ξαναδεί και είμαστε βέβαια ότι του πάει και θα είναι σίγουρα όσο εφιαλτικός χρειάζεται. 

Στις ελληνικές αίθουσες αναμένεται το καλοκαίρι από την Film Group. 

TRAILER

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ VIDEO
Δε θες να χάνεις κλιπ;
Εγγράψου στο youtube κανάλι μας!
breathe, από την Spentzos breathe, από την Spentzos