"Life of crime": Prequel για το "Jackie Brown" του Κουέντιν Ταραντίνο!

Δημοσίευση: 23 Μαΐου 2014, 00:05

Ποιος να το περίμενε... 17 χρόνια μετά το εξαιρετικό "Jackie Brown" του Κουέντιν Ταραντίνο, ήρθε η στιγμή για το prequel του απολαυστικού φιλμ, βασισμένου σε βιβλίο του Έλμορ Λέοναρντ!

Πρόκειται για το "The switch" που θα μεταφερθεί κινηματογραφικά σαν "Life of crime", με σκηνοθέτη τον indie ανερχόμενο Ντάνιελ Σέκτερ. Το πρώτο τρέιλερ είναι γρήγορο, ευχάριστο, με αρκετό χιούμορ και πολύ καλό καστ.

Σε αυτό, βλέπουμε τις νεότερες εκδοχές των Ordell Robbie και Luis Gara (Σάμουελ Τζάκσον & Ρόμπερτ ΝτεΝίρο στο Jackie Brown), οι οποίοι ερμηνεύονται από τον ράπερ (και μικρή θεότητα...) Mος Ντεφ (The Hitchhiker's Guide to the Galaxy, Βe Kind Rewind, Dexter) και τον Τζον Χοκς (Winter's Bone, Sessions, Lincoln). Θα απαγάγουν την Τζένιφερ Άνιστον, γυναίκα του Τιμ Ρόμπινς και θα ζητήσουν λύτρα. Αυτό που δεν ξέρουν, όμως, είναι πως ο τελευταίος σκόπευε να τη χωρίσει και δεν έχει καμία διάθεση να πληρώσει 1.000.000 δολλάρια για να την ελευθερώσουν.

Ο Σέκτερ (που υπογράφει και το σενάριο) έχει... βουνό να ξεπεράσει μπροστά του, αλλά δεν χρειάζεται να τον αδικήσουμε με συγκρίσεις. Θα το δούμε και θα το τσεκάρουμε αυτόνομο. Δείχνει αρκετά διασκεδαστικό.

Α.Κ.

TRAILER

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ VIDEO
Δε θες να χάνεις κλιπ;
Εγγράψου στο youtube κανάλι μας!
Baghead, από την Spentzos Baghead, από την Spentzos