“Laal Singh Chaddha”: Το ινδικό ριμέικ του “Forrest Gump”. Γιατί;

Δημοσίευση: 15 Aug 2022, 12:38

“Η μάνα μου πάντα έλεγε: Η ζωή είναι σαν golgappa. Η κοιλιά σου μπορεί να είναι γεμάτη, αλλά η καρδιά πάντα λαχταρά περισσότερα”.

Αν αυτό σας ακούγεται οικείο, είναι επειδή το “Laal Singh Chaddha” είναι ένα ριμέικ στην ινδική γλώσσα της Καλύτερης Ταινίας του 1994 “Forrest Gump” με τον Tom Hanks, το οποίο ήταν η προσαρμογή του μυθιστορήματος του Winston Groom.

Το “Laal Singh Chaddha” -σε σκηνοθεσία Advait Chandan- είναι μια παραγωγή των Aamir Khan Productions, Kiran Rao και Viacom18 Studios, σε συνεργασία με την Paramount Pictures.

Η επίσημη σύνοψη της ταινίας αναγνωρίζει ότι πρόκειται για μια επανάληψη του Forrest Gump “μέσα από τον φακό της σύγχρονης ιστορίας και πολιτισμού της Ινδίας” προκειμένου να αφηγηθεί μια “ιστορία για την εξαιρετική ζωή ενός συνηθισμένου ανθρώπου”: Με μια παιδική ηλικία που χαρακτηρίζεται από έναν μοναδικό δεσμό μεταξύ του ήρωα και της ανύπαντρης μητέρας του, η ιστορία ακολουθεί ένα ταξίδι αγάπης και αθωότητας, καθώς και τη μοίρα του Laal να θριαμβεύει πάνω στις πολλές προκλήσεις της ζωής. Ενώ ο πρωταγωνιστής κερδίζει τις καρδιές όσων συναντά στην πορεία, μας υπενθυμίζει ότι όλοι, ακόμα και οι πιο απίθανοι άνθρωποι, έχουν πίσω τους τη δική τους ιστορία”.

Ο Aamir Khan, ο πρωταγωνιστής της υποψήφιας για Όσκαρ ταινίας “Lagaan”, υποδύεται τον Laal, την ινδική εκδοχή του Forrest, ενώ η Kareena Kapoor Khan (3 Idiots) υποδύεται τη Rupa, η οποία είναι η Jenny του Laal. Τέλος, η Mona Singh υποδύεται την αγαπημένη μαμά του Laal, έναν ρόλο που έπαιξε στο Forrest Gump η Sally Field.

Μπορείτε να παρακολουθήσετε το τρέιλερ εδώ και να ξεκαρδιστείτε άφοβα:

TRAILER

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ VIDEO
Δε θες να χάνεις κλιπ;
Εγγράψου στο youtube κανάλι μας!
breathe, από την Spentzos breathe, από την Spentzos