"Η τρύπα": Η ταινία που τρόμαξε το Sundance

Δημοσίευση: 13 Μαρτίου 2019, 18:22

Eπιτέλους και μια από εκείνες τις σπάνιες πλέον φορές που το timing διανομής μιας ταινίας στις ελληνικές αίθουσες είναι τώρα που συμβαίνει

<a href="/nea/sundance-epelexe-tis-10-kalyteres-tainies-ton-40-hronon-toy/69295">Το Sundance επέλεξε τις 10 καλύτερες ταινίες των 40 χρόνων του</a>ΣΧΕΤΙΚΑΤο Sundance επέλεξε τις 10 καλύτερες ταινίες των 40 χρόνων του

Η πρώτη μεγάλου μήκους ταινία του Ιρλανδού Λι Κρόνιν «The hole in the ground (Η Τρύπα)», έκανε την παγκόσμια πρεμιέρα της πριν μερικές εβδομάδες στο Φεστιβάλ του Sundance όπου κατάφερε να τρομάξει πολλούς και να συζητηθεί πολύ.

Το στόρι θέλει μια μητέρα να μετακομίζει με τον μικρό της γιο στο απομονωμένο νέο τους σπίτι σε μια επαρχιακή πόλη, ελπίζοντας να κάνουν μια νέα αρχή. Όμως η προσωρινή εξαφάνιση του μικρού Κρις στο γειτονικό δάσος θα οδηγήσει την Σάρα να ανακαλύψει μια τεράστια μυστηριώδη τρύπα στο έδαφος καθώς τον αναζητά. Το αγόρι θα επιστρέψει σύντομα, ωστόσο θα είναι διαφορετικό, κάνοντας τη μητέρα του να αναρωτηθεί αν πρόκειται πραγματικά για τον γιο της.

Το τρέιλερ διαθέτει ορισμένες πραγματικά ανατριχιαστικές στιγμές, περισσότερα θα δούμε και θα κρίνουμε στις 28 Μαρτίου, όταν η ταινία βγαίνει στις ελληνικές αίθουσες από τη Neo Films.

TRAILER

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ VIDEO
Δε θες να χάνεις κλιπ;
Εγγράψου στο youtube κανάλι μας!
Πρώτη δημοσίευση: 13 Μαρτίου 2019, 18:22
Ενημέρωση: 13 Μαρτίου 2019, 18:22
Συντάκτης: 
Baghead, από την Spentzos Baghead, από την Spentzos