Η Κρίστεν Ουίγκ είναι "Nasty baby"

Δημοσίευση: 29 Aug 2015, 21:08

Συζητήθηκε όσο λίγα φιλμ στην πρόσφατη Berlinale και όπως μπορείτε να διαβάσετε στην κριτική του MOVE IT για την ταινία, το "Nasty baby" άξιζε τα καλά του λόγια και την θετική παραφιλολογία.

To φιλμ του Σεμπαστιάν Σίλβα (δημιουργός του "The maid" και του "Magic Magic" και μια από τις μεγάλες νέες ελπίδες του χιλιανού σινεμά) δίνει την ευκαιρία στην Κρίστεν Ουίγκ να συνεχίσει να αποδεικνύει ότι μπορεί να ισορροπεί με άνεση ανάμεσα στις εύπεπτες (ή όχι και τόσο) κωμωδίες/κομεντί (Bridesmaids, Anchorman, Masterminds, Zoolander 2), αλλά και τις πιο σκοτεινές ανεξάρτητες ταινίες (Welcome to me, Sceleton twins, Τhe secret life of Walter Mitty, Hateship Loveship, Revenge for Jolly) και να ενισχύσει την άποψή μας ότι πρόκειται για μια ηθοποιό με εξαιρετικά ενδιαφέρουσες και ψαγμένες επιλογές. 

Το «Nasty Baby» μιλά για την ιστορία ενός γκέι ζευγαριού που θέλει ν' αποκτήσει παιδί με τη βοήθεια της κολλητής τους, Πόλι. Καθώς οι τρεις φίλοι επεξεργάζονται την ιδέα, παρενοχλούνται από έναν γείτονα και οι εντάσεις που δημιουργούνται, τελικά βοηθούν στο να ξεκαθαριστούν κάποιες καταστάσεις.

Στην Ελλάδα θα το δούμε αρχικά στις Νύχτες Πρεμιέρας και βλέπουμε...

TRAILER

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ VIDEO
Δε θες να χάνεις κλιπ;
Εγγράψου στο youtube κανάλι μας!
breathe, από την Spentzos breathe, από την Spentzos