"Head full of honey": Ο Νικ Νόλτε και το Αλτσχάιμερ

Δημοσίευση: 31 Οκτ. 2018, 04:02

Eίναι ορισμένες ερμηνείες που τις ψυχανεμίζεσαι, τις καταλαβαίνεις από το τρέιλερ κιόλας, ότι θα σε συγκινήσουν, θα σε ταρακουνήσουν και δεν αποκλείεται να αποκτήσουν και οσκαρικό buz (με το κατάλληλο promotion φυσικά). 

Είναι ο Νικ Νόλτε για παράδειγμα, ο οποίος (σε ηλικία 77 ετών πλέον), υποδύεται ουσιαστικά τον εαυτό του, στον ρόλο ενός ηλικιωμένου ανθρώπου που χάνει την σύζυγό του και σταδιακά αποκτά Αλτσχάιμερ. Και ενώ ο γιος του (με φόρα ο Ματ Ντίλον από το "The house that Jack built" του Τρίερ), δείχνει να μην μπορεί να το διαχειριστεί σωστά και να τον βοηθήσει, είναι η εγγονή του (που στην ταινία υποδύεται η κόρη του Νόλτε), η οποία θα τον προσκαλέσει σε ένα τελευταίο road trip αναμνήσεων και συναισθηματικών δεσμών. 

Ο Νόλτε δείχνει τρομερός, το υπόλοιπο καστ δεν υστερεί σε ποιόττητα (Ματ Ντίλον, Έμιλι Μόρτιμερ, Ζακλίν Μπισέ, Έρικ Ρόμπερτς και ο Γερμανός Τιλ Σβάιγκερ (που σίγουρα θα θυμάστε από το Inglourious Basterds του Κουέντιν Ταραντίνο), ο οποίος σκηνοθετεί επίσης, επιχειρώντας ένα remake στο δικό του ομώνυμο, γερμανικό προ τετραετίας φιλμ.

Ακολουθεί το τρέιλερ: 

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ VIDEO
Δε θες να χάνεις κλιπ;
Εγγράψου στο youtube κανάλι μας!
LATE NIGHT WITH THE DEVIL, από την Spentzos LATE NIGHT WITH THE DEVIL, από την Spentzos