"Greta": Η Ιζαμπέλ Ιπέρ υστερική

Δημοσίευση: 20 Δεκ. 2018, 22:56

O Νιλ Τζόρνταν επιστρέφει έξι χρόνια μετά το "Βyzantium"  και εννέα μετά το "Ondine" (και τα δύο τρομερά υποτιμημένα, αν θες τη γνώμη μας), αυτή την φορά με ένα φιλμ που δείχνει να περιέχει ανάλογα ονειρικά στοιχεία, αλλά ταυτόχρονα και εντελώς αλλόκοτο (όπως θα διαπιστώσετε και απο το τρέιλερ).

<a href="/news/izampel-iper-ti-stigmi-poy-teleionei-i-tainia-teleionei-kai-o-haraktiras-moy/60206">Ιζαμπέλ Ιπέρ: "Τη στιγμή που τελειώνει η ταινία, τελειώνει και ο χαρακτήρας μου"</a>ΣΧΕΤΙΚΑΙζαμπέλ Ιπέρ: "Τη στιγμή που τελειώνει η ταινία, τελειώνει και ο χαρακτήρας μου"

Στο "Greta", η Κλόι Γκρέις Μόρετζ υποδύεται τη νεαρή Φράνσις που βρίσκει παρατημένη μια γυναικεία τσάντα στο μετρό της Νέας Υόρκης. Την επιστρέφει στην ιδιοκτήτριά της και με αυτόν τον τρόπο γνωρίζει την Γκρέτα -δηλαδή την Ιζαμπέλ Ιπέρ- μια μοναχική εστέτ μεαγλοαστή που ζει σε μια μονοκατοκία. Οι δύο γυναίκες θα γίνουν φίλες, αλλά η Γκρέτα αποδεικνύεται τρομερά εμμονική και όχι μόνο, καθώς εξελίσσεται σε υπέρτατο stalker στην ζωή της Φράνσις και απειλεί να... εξολοθρεύσει όποιον άλλο βρίσκεται κοντά της, αλλά και την ίδια αν δεν συμμορφωθεί! 

Το "Greta" αναμένεαι την 1η Μαρτίου 2019, συμπρωταγωνιστούν Μάικα Μονρόε, Στίβεν Ρία, Πάρκερ Σόγιερς, το τρέιλερ όπως προείπαμε δείχνει αλλοπρόσαλλο: λίγος τρόμος, λίγο camp, ξεκάθαρη μπιμουβιά, ελπίζουμε το μίγμα να πετύχει (σε σενάριο του Ρέι Ράιτ των "The Crazies" παρακαλώ..), από έναν δημιουργό που σχεδόν ποτέ δεν μας έχει απογοητεύσει.

TRAILER

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ VIDEO
Δε θες να χάνεις κλιπ;
Εγγράψου στο youtube κανάλι μας!
Baghead, από την Spentzos Baghead, από την Spentzos