“An Evening with Beverly Luff Linn": Φευγάτο

Δημοσίευση: 22 Aug 2018, 10:46

Τον Jim Hosking τον γνωρίσαμε το 2016 με το “The Greasy Strangler,” το οποίο προβλήθηκε στο φεστιβάλ Sundance και δίχασε το κοινό. Πολλοί αντιπάθησαν την ταινία, ενώ άλλοι εξέλεξαν τον Hosking ως ένα αυθεντικά προκλητικό σκηνοθέτη. Παρ’όλα αυτά το “The Greasy Strangler” συγκατελέγεται στις ταινίες που δοκιμάζουν τα όρια του σινεμά.

Είναι πραγματικά αναζωογωνητικό που ο Hosking βρήκε ένα πολύ ταλαντούχο κάστ για την νέα του ταινία ονόματι “An Evening with Beverly Luff Linn”, στην οποία πρωταγωνιστικό ρόλο έχει η αγαπημένη μας Aubrey Plaza (“Parks and Recreation,” “Ingrid Goes West”). Η συγκεκριμένη ταινία πρόκειται για μία εντελώς εξωπραγματική και έξυπνη ρομαντική κωμωδία, κάτι που ταιριάζει πολύ στην Aubrey, καθώς η ίδια δεν είναι η στερεοτυπική ηθοποιός του Hollywood. Πιο συγκεριμένα, όπως θα δείτε και στο τρέιλερ, η Plaza υποδύεται την Lulu Danger, μία γυναίκα που δεν είναι ευτυχισμένη στον γάμο της, και δυστυχώς η κατάστασή της χειροτερεύει όταν ένας μυστηριώδης άνδρας από το παρελθόν της επιστρέφει στην πόλη όπου η ίδια διαμένει για να δώσει μία παράσταση με τίτλο “An Evening with Luff Linn; For One Magical Night Only.”

Όπως διαβάζει και η επίσημη σύνοψη του Sundance: «Αφού ο άνδρας της, Shane Danger (Emile Hirsh) απολύει την γυναίκα του από την καφετέρια του, η δυσαρεστημένη Lulu Danger (Aubrey Plaza) βρίσκεται προ εκπλήξεως όταν βλέπει μία διαφήμιση για τον “An Evening with Beverly Luff Linn,” στην οποία εμφανίζεται ένας μυστηριώδης άνδρας από το παρελθόν της (Craig Robinson). Όταν ο Shane και οι φίλοι του κλέβουν τον κουμπαρά από τον vegan υϊοθετημένο αδερφό της Lulu, ο Colin (Jemaine Clement) εμφανίζεται για να ανακτήσει το κλεμμένο ποσό. Αλλά η Lulu αποφασίζει να αδράξει την ευκαιρία που της δόθηκε και να κυνηγήσει τον μυστηριώδη άνδρα. Τα πράγματα, βέβαια, γίνονται όλο και πιο παράξενα ύστερα από την απόφασή της.»

Μπορείτε να παρακολούθησε το τρέιλερ για αυτή την πολύ τρελή ταινία παρακάτω!

TRAILER

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ VIDEO
Δε θες να χάνεις κλιπ;
Εγγράψου στο youtube κανάλι μας!
Baghead, από την Spentzos Baghead, από την Spentzos