"Elsa 2.0": Ελληνική ταινία επιστημονικής φαντασίας

Δημοσίευση: 10 Aug 2021, 21:29

Ελληνική δραματική σειρά επιστημονικής φαντασίας;

Θα το δούμε και αυτό και μάλιστα σε online πρεμιέρα (χωρίς να γνωρίζουμε που ακόμη), με πρωταγωνιστές τον Τάσο Νούσια (Έτερος Εγώ, Η Ρόζα Της Σμύρνης) και την Μυριέλλα Κουρεντή (O θάνατος που ονειρεύτηκα, Love in the end).

Το φιλμ ονομάζεται Elsa 2.0 και μιλά για την απώλεια, την αγάπη, τη μετάνοια και τη φιλοδοξία. Σύμφωνα με την επίσημη σύνοψη: «Ένας επιστήμονας συντετριμμένος από τον πρόσφατο ξαφνικό χαμό της γυναίκας του αδυνατεί να ξεχάσει τις τελευταίες στιγμές μαζί της πριν τον τραγικό της θάνατο. Ως ειδικός ρομποτικής, μηχανικός, επιστήμονας δεδομένων και τεχνητής νοημοσύνης, απομονώνεται στο προσωπικό του εργαστήρι αποφασισμένος να την φέρει πίσω στη ζωή».

Το τρέιλερ δημιουργεί κλίμα, η ταινία είναι μία παραγωγή της Flow Films, μία σχετικά νέα ανεξάρτητη εταιρεία παραγωγής με βάση το Λονδίνο, που ειδικεύεται στην ανάπτυξη παραγωγών υψηλής ευκρίνειας, άλλωστε το φιλμ θα στριμάρει σε ποιότητα 4K.

Για τον σκηνοθέτη δεν μας ενημέρωσε το δελτίο τύπου, παρά μόνο ότι «η ταινία είναι δημιουργημένη από βραβευμένους συντελεστές του Ηνωμένου Βασιλείου..»

Update: εδώ μπορείτε να δείτε το πρώτο επεισόδιο: 

TRAILER

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ VIDEO
Δε θες να χάνεις κλιπ;
Εγγράψου στο youtube κανάλι μας!
Baghead, από την Spentzos Baghead, από την Spentzos