Το Director's Cut του Justice League στην Cosmote TV

Δημοσίευση: 15 Φεβ. 2021, 13:28

Όταν είχε αποφασίσει ο Ζακ Σνάιντερ να προχωρήσει με την τελική, δική του εκδοχή στο "Justice League", ήταν μια απόφαση που είχε φανεί μάλλον αχρείαστη και αρκετά υπερφίαλη. 

<a href="/nea/2i-sezon-house-dragon-dialexte-pleyra/69637">2η σεζόν "House of the dragon". Διαλέξτε πλευρά.</a>ΣΧΕΤΙΚΑ2η σεζόν "House of the dragon". Διαλέξτε πλευρά.

Όχι στους φανς βεβαια, οι οποίοι με μια πολύμηνη εκστρατεία υποστήριξης προς το συγκεκριμένο πρότζεκτ, είχαν προσπαθήσει να πείσουν την Warner να το κυκλοφορήσει, σε συνδυασμό με μια αντίστοιχη υποστήριξη μέσω των social media.

Οι τραγικές εντυπώσεις που άφησε το κακό αρχικό φιλμ, αποδόθηκαν από τον ίδιο τον 55χρονο πλέον δημιουργό στο γεγονός πως δεν είχε τον πλήρη έλεγχο του υλικού του και ζητούσε την ευκαιρία να δείξει πως είχε φανταστεί τελικά το φιλμ.

Aποτέλεσμα: το "Zack Snyder's Justice League" ετοιμάζεται να κυκλοφορήσει ως μια τετράωρη ταινία με τους ήρωες της DC που θα κάνει πρεμιέρα στο HBO Max στις 18 Μαρτίου και ο Σνάιντερ για να το γιορτάσει έδωσε στην δημοσιότητα ανήμερα του Αγίου Βαλεντίνου το νέο τρέιλερ της ταινίας, που είναι στημένο σε επικό τόνο. 

Ίσως αυτή την φορά οι συγκυρίες (της πανδημίας) να βοηθήσουν την κατάσταση, μιας και η στέρηση και η δίψα των φανς είναι μεγάλη: αν εξαιρέσουμε το "Wonder Woman 1984" που ίσως είδατε, όπως το είδατε τέλος πάντων (στην Ελλάδα πάντως δεν έχει κυκλοφορήσει νόμιμα), τελευταία ταινία με σούπερ ήρωες ήταν το "Spider-Man: Far from home" (αρχές Ιουλίου 2019) και με κόμικ της DC, το "Birds of prey" στις αρχές Φεβρουαρίου του 2020.... Περνάει ο καιρός! 

Update: Το όραμα του Ζακ Σνάιντερ έρχεται στην Ελλάδα μέσω της Cosmote TV, αμέσως μετά την πρεμιέρα της στις ΗΠΑ.

Η ταινία θα είναι διαθέσιμη μέσα από την on demand υπηρεσία Movies Club από την Πέμπτη 18/3.

Οι συνδρομητές της COSMOTE TV θα έχουν τη δυνατότητα με €2,60 ή €3,50 να την ενοικιάσουν σε ποιότητα SD ή HD, αντίστοιχα.

TRAILER

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ VIDEO
Δε θες να χάνεις κλιπ;
Εγγράψου στο youtube κανάλι μας!
Baghead, από την Spentzos Baghead, από την Spentzos