"Black Adam": Ο Ντουέιν Τζόνσον στον κόσμο της DC

Δημοσίευση: 17 Οκτ. 2021, 14:56

Μαζί με το «The Flash», στο μεγάλο ψηφιακό event DC FanDome παρουσιάστηκε με μεγαλοπρέπεια και κάπως πομπώδες ύφος το επερχόμενο «Black Adam».

<a href="/tainies/flash/68342">The Flash</a>ΣΧΕΤΙΚΑThe Flash

Δόθηκε στην δημοσιότητα η εισαγωγή του φιλμ, διανθισμένη με δηλώσεις του Ντουέιν Τζόνσον που το παρουσίασε, αλλά και των υπόλοιπων πρωταγωνιστών.

Ο «Black Adam» είναι ένας από τους λίγους χαρακτήρες της που δεν έχει εμφανιστεί ακόμη σε κάποια από τις σούπερ-ηρωικές ταινίες των τελευταίων χρόνων, είχε αρχικά σχεδιαστεί να κάνει το κινηματογραφικό ντεμπούτο του στο «Shazam!», μέχρι που αποφασίστηκε μνα γίνει αυτοτελής ταινία, από τη στιγμή που ένας σταρ του διαμετρήματος του Ντουέιν Τζόνσον συμφώνησε να τον υποδυθεί.

Ο Τζόνσον είπε ότι γεννήθηκε για να παίξει τον συγκεκριμένο ρόλο και πως το DC Universe θα αλλάξει μια για πάντα και άλλα τέτοια βαρυσήμαντα.

Την ταινία θα σκηνοθετήσει ο Ζον Κολέ Σερά (Shallows, Unknown, Commuter), το υπόλοιπο καστ εκτός του Πιρς Μπρόσναν και του Άλντις Χοτζ (One Night In Miami), δεν το λες και γνωστό, το Black Adam θα κάνει πρεμιέρα στις 29 Ιουλίου του 2022.

Update: Πρώτο τρέιλερ για τον "Dirty Harry" των σούπερ ηρώων. Ο Ντουέιν Τζόνσον δείχνει πειστικός στον ρόλο ενός σούπερ ήρωα που κινείται και δρα σε "γκρίζες" περιοχές. Μπορείτε να δείτε και την εναρκτήρια σκηνή: 

TRAILER

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ VIDEO
Δε θες να χάνεις κλιπ;
Εγγράψου στο youtube κανάλι μας!
Baghead, από την Spentzos Baghead, από την Spentzos