"Being the Ricardos": Η Νικόλ Κίντμαν είναι η Λουσίλ Μπολ

Δημοσίευση: 19 Οκτ. 2021, 18:09

Μια νέα ερμηνευτική πρόκληση για την Νικόλ Κίντμαν και μια ταινία που σίγουρα θα θέλαμε να παρακολουθήσουμε.

<a href="/home-cinema-streaming/road-house/69686">Road House</a>ΣΧΕΤΙΚΑRoad House

Η αγαπημένη Αυστραλέζα σταρ αντικατέστησε την Κέιτ Μπλάνσετ που αρχικά προοριζόταν για τον ρόλο και πρωταγωνιστεί

θα πρωταγωνιστήσει στο biopic που θα αφορά στην αρχετυπική κωμικό Λουσίλ Μπολ και μάλιστα σε ένα φιλμ που θα βασιστεί σε σενάριο του Άαρον Σόρκιν (Social Netwotk, Newsroom, Moneyball, Steve Jobs), ο οποίος συνεχίζει την σκηνοθετική δημιουργία, μετά το επιτυχημένο και οσκαρικό «The trial of the Chicago 7» (αλλά και το «Molly’s Game»), με ένα πρότζεκτ, με το οποίο έχει καταπιαστεί εδώ και 6 χρόνια.

Παραγωγοί θα είναι τα παιδιά της Λουσίλ Μπολ και του Ντέζι Αρνάζ, του Kουβανού ηθοποιού και τραγουδιστή, με τον οποίον η Μπολ ήταν παντρεμένη για 20 χρόνια και που θα υποδυθεί ο Χαβιέ Μπαρδέμ.

Η Λουσίλ Μπολ  άφησε έντονο και κυριαρχικό το στίγμα της με τις τηλεοπτικές σειρές «I Love Lucy», «The Lucy–Desi Comedy Hour», «The Lucy Show», «Here's Lucy», «Life with Lucy», ενώ υπήρξε 13 φορές υποψήφια για ΕΜΜΥ, κερδίζοντας στις 4 από αυτές και άλλες έξι φορές για Χρυσή Σφαίρα, αποσπώντας μια τιμητική.

Το «Being the Ricardos» θα προβληθεί στις αίθουσες στις 10 Δεκεμβρίου και θα στριμάρει στο Amazon Prime στις 21 Δεκεμβρίου.

Αυτό είναι το επίσημο τρέιλερ:

TRAILER

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ VIDEO
Δε θες να χάνεις κλιπ;
Εγγράψου στο youtube κανάλι μας!
breathe, από την Spentzos breathe, από την Spentzos