"Αnother round": Βάλε μια γύρα!

Δημοσίευση: 5 Ιουνίου 2020, 14:42

O Tόμας Βίντερμπεργκ συνεργάζεται ξανά με τον Μαντς Μίκελσεν, 8 χρόνια μετά το αριστουργηματικό και σπαραχτικό "The hunt" και το αποτέλεσμα αναμένεται "μεθυστικό".

Το "Αnother round (Druk)" θα πραγματοποιούσε την παγκόσμια πρεμιέρα του στο Φεστιβάλ των Καννων τον Μάιο, σύμφωνα και με την επίσημη ανακοίνωση της διοργάνωσης αλλά τα πράγματα δεν εξελίχθηκαν σύμφωνα με το αναμενόμενο, εξ'αιτίας της πανδημίας. 

Στην ταινία, τέσσερις φίλοι - όλοι εκπαιδευτικοί - αποφασίζουν να δοκιμάσουν στην πράξη μία παράτολμη προσέγγιση στην καθημερινότητά τους. Διατηρούν μια σταθερή ποσότητα αλκοόλ στο αίμα τους παραμένοντας ελαφρώς μεθυσμένοι καθημερινά. Αρχικά τα πρώτα αποτελέσματα προσφέρουν ευφορία, στη συνέχεια οι καταστάσεις θα ξεφύγουν από τη νόρμα της κανονικότητας. 

Ο Τόμας Βίντερμπεργκ παραμένει παθιασμένος (και τρομερά ταλαντούχος) παρατηρητής της κοινωνικής τοξικότητας (The Hunt, Submarino, The Commune) και ανυπομονούμε. Το σενάριο της ταινίας υπογράφει ο σκηνοθέτης με τον Τομπάιας Λίντχολμ (Τhe Hunt, A hijacking, A war), ενώ η κυκλοφορία της ταινίας στην Δανία έχει οριστεί για 24 Σεπτεμβρίου. Δεν αποκλείεται πριν, να κάνει πρεμιέρα στο Φεστιβάλ Βενετίας, αν διεξαχθεί. 

Update 11/11/20: Η ταινία του Τόμας Βίντερμπεργκ είναι υποψήφια για 4 βραβεία της Ευρωπαϊκής Ακαδημίας Κινηματογράφου (ταινία, σκηνοθεσία, Ά ανδρικός-Ματς Μίκελσεν και σενάριο), αναμένεται στις αίθουσες 4 Δεκεμβρίου και online 18 Δεκεμβρίου και έχει και επίσημο τρέιλερ: 

TRAILER

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ VIDEO
Δε θες να χάνεις κλιπ;
Εγγράψου στο youtube κανάλι μας!
breathe, από την Spentzos breathe, από την Spentzos