"Save Ralph": Μια συγκινητική μικρού μήκους που πρέπει να δεις

Δημοσίευση: 7 Απριλίου 2021, 12:27

Μια πολύ συγκινητική μικρού μήκους ανέβασε πριν λίγες ώρες η οργάνωση Humane Society International,που εδώ και χρόνια προσπαθεί να απαγορεύσει τα ερευνητικά πειράματα στα ζώα, να καλυτερεύσει τις συνθήκες διαβίωσής τους, αλλά και να προσφέρει στέγη σε αδέσποτα.

<a href="/tainies/iron-claw/69397">The Iron Claw</a>ΣΧΕΤΙΚΑThe Iron Claw

Με την τεχνική του stop animation και πρωταγωνιστή έναν κούνελο (σε αντίστοιξη με τις ευχάριστες εικόνες του Πάσχα) που δεν βλέπει από το ένα μάτι, έχει καταστραφεί το ένα αυτί του και έχει πληγές στο σώμα του από τα χημικά που χρησιμοποιούν για να του κάνουν κάθε λογής πειράματα, να διηγείται την ιστορία του και τις αθλιότητες που επανειλημμένα συμβαίνουν πάνω στο ταλαιπωρημένο κορμάκι του, ώστε να "ωφεληθούμε" με απόλυτη ασφάλεια όλοι εμείς.

Οι πολιτισμένοι άνθρωποι. 

Ο Τάικα Ουαϊτίτι δίνει φωνή στον Ραλφ και στο καστ συναντάμε επίσης τους Ζακ Έφρον, Ρίκι Τζερβέιζ, Ολίβια Μαν, Ροντίγκο Σαντόρο, οι οποίοι στήριξαν αυτή την προσπάθεια, να ακουστεί αυτό το έγκλημα σε όσα περισσότερα σπίτια γίνεται. 

Να σταματήσουμε πλέον να υποκρινόμαστε ότι δεν μας αφορά. Ας μην εξαντλούμε την φιλοζωία μας στους σκύλους και τις γάτες. 

Εδώ μπορείτε να υπογράψετε την αίτηση για την απαγόρευση των πειραμάτων στα ζώα. 

ΤΑΙΝΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ VIDEO
Δε θες να χάνεις κλιπ;
Εγγράψου στο youtube κανάλι μας!
breathe, από την Spentzos breathe, από την Spentzos