Δείτε online την "Καληνύχτα" του Θάνου Κερμίτση

Δημοσίευση: 28 Νοε. 2018, 18:29

Έχοντας ολοκληρώσει το επιτυχημένο φεστιβαλικό της ταξίδι η «μετά- αποκαλυπτική καψούρα» του Θάνου Κερμίτση "Καληνύχτα", βρίσκεται πλέον διαθέσιμη online στο YouTube για να την καψουρευτείτε και εσείς.

Ο Κόσμος όπως τον γνωρίζουμε έχει καταστραφεί. Η Ελλάδα, μια σειρά από ερείπια. Όλοι πλέον προσπαθούν να επιβιώσουν με κάθε τρόπο και να αφήσουν πίσω την ζωή τους πριν την καταστροφή. Όλοι εκτός από τον Κώστα, που αναζητά την Βίκυ, προσπαθώντας να καταλάβει την αιτία του χωρισμού τους. Στην αναζήτηση του, θα έχει στο πλευρό του τον φίλο του τον Τάσο, που θα προσπαθήσει να τον εκπολιτίσει, να τον εκλογικέψει. Όμως σ’ αυτόν τον κατεστραμμένο κόσμο, το μόνο που κρατάει τον Κώστα στα λογικά του, είναι η καψούρα του για την Βίκυ. Και όταν για τον Έλληνα υπάρχει καψούρα, η επιβίωση έρχεται σε δεύτερη μοίρα. Πιο γρήγορα θα τον σκοτώσει ο καημός… παρά η πείνα και οι άλλοι άνθρωποι.

Η ταινία έκανε την εγχώρια πρεμιέρα της στο 40ο Φεστιβάλ Ταινιών Μικρού Μήκους Δράμας από όπου και απέσπασε το Βραβείο «Κίνητρο» του Ελληνικού Κέντρου Κινηματογράφου, καθώς και Τιμητική Διάκριση Σκηνικών για την ενδυματολόγο και σκηνογράφο Βενετία Δεδεμάδη. Μέχρι σήμερα έχει προβληθεί σε πολλά εγχώρια και διεθνή φεστιβάλ, ενώ έχει αποσπάσει πολυάριθμα βραβεία και διακρίσεις. Πιο συγκεκριμένα:

Τιμητική Διάκριση, Athens International Digital Film Festival, 2018

Τιμητική Διάκριση Σκηνικών - 40ο Φεστιβάλ Ταινιών Μικρού Μήκους Δράμας, 2017

Βραβείο “Κίνητρο” του Ελληνικού Κέντρου Κινηματογράφου - 40ο Φεστιβάλ Ταινιών Μικρού Μήκους Δράμας, 2017

Best Foreign Film – Los Angeles Independent Film Festival Awards, 2017

Cinematic Achievement Award- Thess International Short Film Festival, 2017

Official Selection Houston Greek Film Festival, 2018

Official Selection Los Angeles Greek Film Festival, 2018

CREDITS

Σκηνοθεσία/Σενάριο: Θάνος Κερμίτσης

Παίζουν: Γιώργος Τριανταφυλλίδης, Τάσος Δέδες, Γιώργος Χουλιάρας, Νατάσα Εξηνταβελώνη 

Διεύθυνση Φωτογραφίας: Αντώνης Αποστόλου  /  Σκηνογραφία, Ενδυματολογία: Βενετία Δεδεμάδη  /  Μοντάζ: Θάνος Κερμίτσης  /  Ήχος: Αντώνης Κουτελιάς  /  Visual Effects: Bαγγέλης Παπαευαγγελίου  /  Μακιγιάζ-Ειδικά Εφέ: Έλλη Κριαρά  /  Hair Styling: Στέλλα Λουίζα Αθανασοπούλου  /  Props: Kωστής Αντωνίνης   /  Drone Cinematography: Hλέκτρα Ποϊράζογλου  /  Eπιμέλεια Σκηνών Δράσης: Δημήτρης Μαράτσης  /  Σκριπτ: Αστερόπη Λαζαρίδου  /  Behind the scenes photos: Αλέξανδρος Θεοφυλάκτου, Δημήτρης Νικολαϊδης  /  Βοηθός Σκηνοθέτη: Πάνος Κατσιμπέρης  /  Παραγωγή: Βαρβάρα Κοντονή, Χρήστος Κυριακόπουλος

ΤΑΙΝΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ VIDEO
Δε θες να χάνεις κλιπ;
Εγγράψου στο youtube κανάλι μας!
Πρώτη δημοσίευση: 28 Νοε. 2018, 18:29
Ενημέρωση: 28 Νοε. 2018, 18:29
Συντάκτης: 
memory, από την Spentzos memory, από την Spentzos