Αυτή είναι η πρώτη μικρού μήκους στην καριέρα του Ρόμπερτ Έγκερς

Δημοσίευση: 9 Απριλίου 2022, 14:00

Όλοι από κάπου ξεκινούν και φροντίζουν στο καλλιτεχνικό τους ντεμπούτο να αφήσουν το χαρακτηριστικό στίγμα τους αποτυπωμένο στο θυμικό του θεατή.

<a href="/nea/o-oyilem-ntafoe-ston-nosferatu-toy-rompert-egkers/67656">O Oυίλεμ Νταφόε στον Nosferatu του Ρόμπερτ Έγκερς</a>ΣΧΕΤΙΚΑO Oυίλεμ Νταφόε στον Nosferatu του Ρόμπερτ Έγκερς

Ακόμα και αν πρόκειται για πρώιμη δουλειά και μάλλον ακατέργαστο ταλέντο που στην συνέχεια άνθισε.

Στις 28 Απριλίου αναμένουμε στις ελληνικές αίιθουσες το «Northman», τη νέα ταινία του Ρόμπερτ Έγκερς, δημιουργού των «The Witch» και «The Lighthouse».

Δύο φιλμ με μεγάλο fan base ήδη και άφθονο hype που πριμοδοτεί την ανυπομονησία για τον «Άνθρωπο του βορρά».

Το Slash Film δημοσίευσε την πρώτη μικρού μήκους που έκανε ο Βρετανός δημιουργός το 2007 σε ηλικία 24 ετών, μια διασκευή του παραμυθιού «Χάνσελ και Γκρέτελ» γυρισμένη σαν βωβή ταινία, με χοντρό κόκκο στη φωτογραφία που θυμίζει υφολογικά τις κινηματογραφικές απόπειρες έναν αιώνα πριν.

Ενώ άθελά του μας βάζει στο νόημα, όχι τόσο για το «Northman», αλλά για το επερχόμενο ριμέικ του «Νοσφεράτου» που ετοιμάζει ο Έγκερς, με τον Ουίλεμ Νταφόε να επαναλαμβάνει τον ρόλο του Mαξ Σρεκ, όπως πριν 22 χρόνια στο εντελώς υποτιμημένο «Shadow of a vampire» του Ελίας Μερίγκε και του χάρισε μια υποψηφιότητα για Όσκαρ Β’ Ανδρικού Ρόλου. Αλλά, θα έχουμε χρόνο να τα ξαναπούμε πολλές φορές για το συγκεκριμένο.

ΤΑΙΝΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ VIDEO
Δε θες να χάνεις κλιπ;
Εγγράψου στο youtube κανάλι μας!
breathe, από την Spentzos breathe, από την Spentzos