Orphan Black

Η Σάρα μια γυναίκα του δρόμου που προσπαθεί να ξεφύγει από μια ζωή γεμάτη κακές αποφάσεις, γίνεται μάρτυρας της αυτοκτονίας μιας γυναίκας που της μοιάζει και υιοθετεί την ταυτότητά της...

Orphan Black - κριτική ταινίας

του Μιχάλη Κωνσταντέλλη

Καναδική παραγωγή με το κύρος του ΒΒC America και πρωταγωνίστρια την γοητευτική Τατιάνα Μασλάνι σε πολλαπλούς ρόλους. Υποδύεται μια νεαρή τυχοδιώκτισα που κλέβει την ταυτότητα μιας ίδιας με εκείνη γυναίκας στην αυτοκτονία της οποίας γίνεται μάρτυρας, μόνο για να ανακαλύψει ότι υπάρχουν δεκάδες άλλες σαν αυτή καθώς όλες ήταν το αποτέλεσμα κλωνοποίησης πίσω στο 1984!

Δε σας λέμε περισσότερα για το μυστήριο που κρύβει η υπόθεση αλλά από το πρώτο κιόλας επεισόδιο, η μοντέρνα αυτή σειρά, θα σας κρατήσει έντονο το ενδιαφέρον με το χιπ στυλάκι και το γρήγορο ρυθμό της ενώ η Μασλάνι κάθε φορά υιοθετεί και ένα διαφορετικό χαρακτήρα. Μπορείτε λοιπόν να φανταστείτε για πόσο διασκεδαστική ιδέα πρόκειται που στην εκτέλεσή της παραδίδει σύγχρονο τηλεοπτικό δράμα με ηθικών διαστάσεων subplots και ατελείωτη δυναμική.

Τα δέκα επεισόδια της πρώτης σεζόν γυρίστηκαν στο Τορόντο και προβλήθηκαν ως τον περασμένο Ιούνιο ενώ τώρα κινηματογραφείται η δεύτερη σεζόν με ορίζοντα το Μάη του 2014.

Πρώτη δημοσίευση: 7 Σεπτεμβρίου 2013, 18:43
Ενημέρωση: 20 Δεκ. 2014, 20:23
Τίτλος:
Orphan Black (Orphan Black)
Σκηνοθεσία: 

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

BOX OFFICE

Ταινία
4ημέρο
Tanweer
9427
Tanweer
6786
Feelgood
3008
breathe, από την Spentzos breathe, από την Spentzos