Miranda

Η Μιράντα είναι μια τριαντάρα διαφορετική από τις άλλες. Συνεχής απογοήτευση για τη φαντασμένη μητέρα της που της ψάχνει γαμπρό, είναι ιδιοκτήτρια ενός jokes shop και ερωτευμένη με τον Γκάρι, τον όμορφο σεφ του γειτονικού εστιατορίου.
Miranda - κριτική ταινίας

Tου Μιχάλη Κωνσταντέλλη

Και λέει ακριβώς όσα δεν τόλμησε ποτέ το sex and the city και οι κλώνοι του παίρνοντας πάσα από την ίδια την κωμικό, που με ύψος 1.85 και γενική ατσαλοσύνη παλεύει να επιβιώσει συναισθηματικά και σεξουαλικά στο σύγχρονο ερωτικό παιχνίδι.

Κοντά η μητέρα της (η φοβερή στον ρόλο της Πατρίσια Χοτζ), οι φαντασμένες φιλενάδες της από το ιδιωτικό σχολείο και ο Γκάρι, ο γόης σεφ και αντικείμενο του πόθου. Αλλά τίποτα από αυτά δεν είναι όσο δραματικό ακούγεται. Πρωτοστατούντος της Χαρτ - ένα πραγματικά γυναικείο ταλέντο στην κωμωδία, διανοητικά και φυσικά - τα επεισόδια της σειράς είναι γεμάτα κέφι, αυτοσαρκασμό, μεγάλες κοινές αλήθειες και αισιοδοξία!

Η σειρά που ολοκληρώθηκε πριν λίγο καιρό στο BBC διαψεύδει όσα γνωρίζατε ή είχατε υποθέσει για γυναίκες κωμικούς και προσφέρει πολλές στιγμές αβίαστου γέλιου αλλά και τροφή για σκέψη και κουβέντα. Πληροφορίες για τέταρτη σεζόν δεν υπάρχουν προς στιγμήν αλλά το dvd της τρίτης κυκλοφορεί τον ερχόμενο νοέμβριο ενώ η σειρά ήδη παίζεται σε πολλές χώρες από την Ιρλανδία ως την Αυστραλία. Μια από τις καλύτερες βρετανικές sitcom της δεκαετίας!

Αντί για trailer δείτε ένα εκτενές απόσπασμα από το δεύτερο επεισόδιο της πρώτης σεζόν...

Πρώτη δημοσίευση: 21 Ιουνίου 2013, 16:58
Ενημέρωση: 21 Ιουνίου 2013, 17:00
Τίτλος:
Miranda (Μιράντα)
Σκηνοθεσία: 

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Shirley

Shirley

Θα το βρείτε: Netflix

Όπως μας ενημερώνει από την αρχή το “Shirley”, το 1968 ανάμεσα στα 435 μέλη...
16 hours

BOX OFFICE

Ταινία
4ημέρο
Tanweer
9427
Tanweer
6786
Feelgood
3008
LATE NIGHT WITH THE DEVIL, από την Spentzos LATE NIGHT WITH THE DEVIL, από την Spentzos