Ο Φάρος

Σύνοψη: To παιδί-θαύμα μια ξακουστής σχολής τσέλου που είχε αποτραβηχτεί από τα εγκόσμια λόγω ασθένειας της μητέρας της, επανέρχεται στο προσκήνιο και γνωρίζει την διάδοχό της. Μια συνάντηση που μπορεί να επιφέρει εντελώς απρόβλεπτα αποτελέσματα…

Άποψη: Κάκιστο παράδειγμα στρατευμένου κινηματογράφου, εις το όνομα και την τιμή του #metoo, μόνο που κατορθώνει τραγελαφικά να «αποθεώσει» την αντίδραση της καταπιεσμένης γυναίκας προκαλώντας στην καλύτερη πνιχτά γέλια, στο μεγαλύτερο διάστημα χασμουρητά.

Ο ΝεοΫορκέζος δημιουργός Ρίτσαρντ Σέπαρντ είχε καταθέσει ορισμένα πολύ ενδιαφέροντα δείγματα των ικανοτήτων του με τα «Matador», «Dom Hemingway», αλλά και 14 επεισόδια του τηλεοπτικού «Girls», εδώ όμως εκτροχιάζεται πλήρως.

Μια εντελώς cheezy και απλοϊκή (σε βαθμό κακουργήματος) προσπάθεια μίξης body horror & ψυχολογικού θρίλερ που συνεχώς αγκαλιάζει την κακόγουστη υπερβολή και θα μπορούσε μόνο να ειδωθεί σαν μια σατιρική τρολιά.

Με τις δύο πρωταγωνίστριες του, την Άλισον Ουίλιαμς (των Get Out! & Girls) και την Λόγκαν Μπράουνινγκ (του Dear white people) να μην γνωρίζουν τι να παίξουν και πως να το υποδυθούν, το φιλμ οδηγείται σε ολομέτωπη σύγκρουση με ένα εξωφρενικό «μανιφέστο οργής» που προκαλεί θυμηδία.

Δημοσίευση: 23 Ιουνίου 2019, 18:34
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
Συντάκτης: 
Τίτλος:
The perfection
Σκηνοθεσία: 
Χώρα: 
Έτος: 
Διάρκεια: 
90
Εταιρία διανομής: 

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Wildlife

Wildlife

Σύνοψη:  Η ζωή ενός εφήβου στη Μοντάνα των '60s αναστατώνεται όταν βλέπει τον κατ’...
1ώρα

BOX OFFICE

Ταινία
4ημέρο
Tanweer
31803
Odeon
28100
Odeon
11500
Odeon
10900
Feelgood
9141