The Christmas Chronicles

The Christmas Chronicles - κριτική ταινίας

Σύνοψη: Δύο αδέλφια, η Κέιτ και ο Τέντι προσπαθούν να τραβήξουν τον Άι Βασίλη με κάμερα για να αποδείξουν ότι υπάρχει, αλλά όταν προκαλούν κατά λάθος το έλκηθρο του να συντριβεί και να χάσει τα δώρα του, πρέπει να τον βοηθήοσυν για να σώσουν τα Χριστούγεννα.

Άποψη: Άλλο ένα από εκείνα τα γιορτινά και πολύχρωμα ταινιάκια που βλέπουμε με καλή διάθεση αυτές τις ημέρες ή και λίγο πιο πριν, με σκοπό να μπούμε σε γιορτινό κλίμα. Και το «Christmas Chronicles» από τον δημιουργό του «Angry Birds» σε παραγωγή Netflix, τα καταφέρνει μια χαρά, χωρίς πολλές απαιτήσεις, βέβαια.

Ο Κερτ Ράσελ είναι και με την βούλα ο αγαπημένος μας Άι Βασίλης (ο «νορμάλ», γιατί ο «paranormal» είναι ο Bad Santa του Μπίλι Μπομπ Θόρντον, μη ξεχνιόμαστε…): απολαυστικός, κεφάτος, άνετος, με άψογο στυλ και με μια εξαιρετική σκηνή μιούζικαλ στης φυλακής τα σίδερα!

Δεν θα βαρεθείτε σχεδόν ποτέ, είναι αρκετά ευρηματικό, φαντασμαγορικό, πολύχρωμο, αφελές και «ζαχαρωτό» όσο χρειάζεται για να νιώσετε έστω και για λίγο παιδί (αν δεν είστε), σε σενάριο του Ντέιβιντ Γκουγκενχάιμ, υπεύθυνου για το τηλεοπτικό Designated Survivor με τον Κίφερ Σάδερλαντ.

Χαρωπές χριστουγεννιάτικες μουσικές επιτυχίες, εφέ τόσο όσο, κέφι στον ρυθμό και τις ερμηνείες, χαλαρώστε, καθήστε δίπλα στο δέντρο, βάλτε ένα ποτήρι κόκκινο κρασί και απολαύστε το.

Πρώτη δημοσίευση: 29 Δεκ. 2018, 04:40
Ενημέρωση: 29 Δεκ. 2018, 04:40
Συντάκτης: 
Τίτλος:
The Christmas Chronicles (The Christmas Chronicles)
Είδος: 
Σκηνοθεσία: 
Χώρα: 
Έτος: 
Διάρκεια: 
104
Εταιρία διανομής: 

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Damsel

Damsel

Θα το βρείτε: Netflix

Σύνοψη: Η γλυκιά κόρη ενός βασιλιά ετοιμάζεται για προξενιό με πλούσια φαμίλια για να...
1 ημέρα

BOX OFFICE

Ταινία
4ημέρο
Tanweer
43250
Film Group
13175
Tanweer
12142
Tanweer
4254
Tanweer
2372
Baghead, από την Spentzos Baghead, από την Spentzos